Primera derrota de la temporada (4-3)

Futbol sala

27.09.2010 22:58

El primer equip de futbol sala s’ha quedat a les portes de puntuar per primera vegada al Palacio de los Deportes de Múrcia després de caure per la mínima davant el vigent campió El Pozo. Un hat trick de Vinicius i l'arbitratge han resultat decisius.

No hi ha manera. El Barça segueix sense treure res de profit de la pista d’El Pozo i ha patit la primera derrota de la temporada. Una vegada més, i ja en són 16, el conjunt murcià s’ha imposat al blaugrana. Aquest cop per la mínima, com gairebé sempre, i amb un protagonista destacat, el brasiler Vinicius, un autèntic malson per la defensa i que amb els seus tres gols ha resultat decisiu.

Ha estat un desenllaç dur per a un partit intens i en què el Barça no ha merescut perdre. L’arbitratge, sense que això soni a excusa, ha tingut força influència, especialment a la segona meitat. Els col·legiats han marcat molt de prop la defensa blaugrana, que tant al primer temps com en el segon ha acabat amb moltes faltes.

Molts minuts per davant

pozo_-_fcb3.jpgEl capità Javi Rodríguez ha obert el marcador al minut 7 de partit gràcies a una gran acció personal culminada amb un xut de puntera. A partir d’aquest moment, el Barça ha anat durant molts minuts pel davant al marcador. Però com dèiem, la llosa de les faltes ha pesat molt i Vinicius ha aconseguit la igualada amb un gran xut des del punt de doble penal. No obstant, ben poc ha durat l’alegria a les files murcianes, i és que un minut després Ari Santos ha establert l’1-2 també des dels deu metres.

El Barça tornava a agafar les regnes del partit però Vinicius no havia dit l’última paraula. El brasiler ha tornat a aparèixer per batre Paco Sedano i marcar el 2-2 amb què s’arribava al descans. Just abans, però, un altre llançament de 10 metres d’Ari Santos s’estampava al pal.

S’avancen els murcians

A la represa, i després d’uns minuts de tempteig, Álvaro aprofitava al segon pal una passada de l’ex de Marfil Dani Salgado per posar El Pozo per primer cop amb avantatge. Era el minut 27. Encara quedava molt marge per reaccionar però el joc s’ha convertit en un voler i no poder blaugrana. El porter Rafa s’ha mostrat molt encertat i ha frenat les escomeses dels visitants.

pozo_-_fcb4.jpgAls últims minuts, Marc Carmona ha decidit treure a pista el porter-jugador. La jugada comporta riscos però aquest cop li ha sortit bé. Torras ha trobat un espai des de fora de l’àrea i ha engaltat un gran xut que ha suposat l’empat.

Però novament Vinicius, i novament de doble penal, ha decantat la balança. El brasiler no ha fallat i ha deixat els blaugranes sense equipatge en forma de punts. La victòria, per 16 vegada en 16 partits, s’ha quedat a casa d’El Pozo.

Vinicius lluita amb Lin. Fotos: LNFS.
La fitxa del partit
EL POZO MÚRCIA, 4
FC BARCELONA, 3

El Pozo Múrcia (2+2):
Rafa, Kike, Saúl, Vinicius (3), Jaison –cinc inicial-, Chico, Álvaro, Barroso, Mauricio, De Bail i Dani Salgado (1).

FC Barcelona (2+1): Paco Sedano, Ari Santos (1), Torras (1), Lin, Wilde –cinc inicial-, Chico, Javi Rodríguez (1), Saad, Fernandao, Carlos i Cristian.

Gols: 0-1, Javi Rodríguez (7’); 1-1, Vinicius (13’); 1-2, Ari Santos (15’); 2-2, Vinicius (19’); 3-2, Dani Salgado (27’); 3-3, Torras (37’); 4-3, Vinicius (38’).

Àrbitres: Rabadán Sáinz i Rodríguez Garcia. Grogues a Rafa, Kike, Mauricio, Álvaro, Lin, Wilde i Carlos.