Empat en el darrer instant (3-3)

24.09.2010 23:27

El FC Barcelona ha empatat davant el Carnicer Torrejón en un partit on els madrilenys han aprofitat les ocasions que han tingut davant un Barça que ha controlat del tot el partit, però que no ha tingut l’encert necessari de cara a la porteria rival

Marc Carmona ha presentat un cinc inicial sense cap dels seus pivots nats. Amb Fernandao, acabat de sortir de la lesió, Igor, absent per una altra lesió i Wilde que no s’ha pogut entrenar en tota la setmana perquè ha estat amb la selecció brasilera, Carmona ha presentat un equip inicial amb Javi Rodríguez com a jugador punta.

Malgrat aquesta circumstància, els blaugranes han tingut el control del partit des del primer minut. La pressió sobre la porteria defensada per Prieto ha estat constant i el Carnicer Torrejón només podia sortir al contraatac i així ha arribat el primer gol del partit. Una sortida ràpida dels madrilenys ha possibilitat a Dani Martín posar el 0 a 1 en el marcador.

Saad trenca la defensa madrilenya

2010-09-23_FCB_FUTBOL_SALA_-_CARNICER_TORREJON_013.jpgEl Barça no s’ha fet enrere i ha continuat la pressió a la porteria del Torrejón. Fruit d’aquesta pressió Javi Rodríguez s’ha plantat sol davant el porter Prieto. El porter de Torrejón ha travat el blaugrana fora de la seva àrea, cosa que ha fet que veiés la targeta vermella directa i que el Barça tingués dos minuts de superioritat.

Un cop finalitzada la superioritat blaugrana ha arribat el gol del Barça. Ha estat Saad Asis, amb un potent xut des de fora de l’àrea, el que ha trencat la ferma defensa madrilenya, donant el premi a la bona tasca ofensiva de l’equip. Aquest fet ha obligat el Carnicer Torrejón a obrir-se més i buscar tenir més control de la pilota, però sense inquietar gaire Cristian, que ha tret amb encert fins i tot un u contra u amb Pedraza, arribant amb empata a un a la mitja part.

Gran gol de Kita i resposta de Wilde

Durant la primera part del segon temps, el FC Barcelona ha tancat el Carnicer al seu camp. Els madrilenys no podien treure la pilota controlada i les ocasions de Javi Rodríguez, Saad i Wilde és repetien però sense la recompensa del gol, a vegades per manca de sort i d’altres gràcies a l’ordenada defensa dels jugadors entrenats per José Antonio Valle.

I la sort, a vegades, juga males passades i així ha estat per al FC Barcelona. Quan més dominaven els blaugranes, una pilota morta a l’àrea del Carnicer l’ha controlat el tanca madrileny Kita, que ha vist avançat el porter blaugrana Cristian i ha marcat un gran gol des de la seva pròpia àrea.

2010-09-23_FCB_FUTBOL_SALA_-_CARNICER_TORREJON_016.jpgLluny d'abaixar el cap pel cop sofert amb el gol de Kita, el Barça no ha trigat a reaccionar i, gràcies a unes clares mans de David dins de l’àrea, el pivot blaugrana Wilde ha llançat un penalt de manera magistral i ha tornat l’empat en el marcador un minut després del gol del Carnicer.

Fernandao empata a manca de tres segons

El Barça ha continuat assetjant la porteria madrilenya. Amb ocasions per a Javi Rodríguez i per a un combatiu Saad, malgrat que el temps de joc anava passant, els blaugranes no perdien la tranquil·litat i persistien buscant la victòria, tancant el Torrejón al seu camp.

I seguint la tònica del partit, quan més dominava el Barça ha arribat el tercer gol del Carnicer a la sortida d’un córner. Restaven dos minuts i Marc Carmona ha demanat temps mort i ha situat Chico com a porter jugador. La pressió sobre la porteria del Torrejón era total i ha manca de set segons, el FC Barcelona ha tret de banda i, gràcies a una jugada tàctica, Fernandao s’ha trobat tot sol davant la porteria rival i ha marcat el definitiu empat a 3 quan quedaven tres segons per acabar el partit.
Torras en una acció del partit. Foto: Àlex Caparrós-FCB
La fitxa del partit
FCB, 3
Carnicer Torrejón, 3

FC Barcelona:
Cristian, Torras, Chico, Javi Rodríguez i Carlos -cinc Inicial- Lin, Wilde, Saad, Ari Santos i Fernandao.
Carnicer Torrejón: Prieto, David, Nacho Pedraza, Victor i Jose Carlos -cinc Inicial- Jorge, Kita, Dani Martín, Antonio Calvo, Rivillos i Juanlu.

Gols: 0-1 Dani Martín, min 8; 1-1 Saad, min 12; 1-2 Kita, min 29; 2-2 Wilde, min 30; 2-3 Jorge, min 38 i 3-3 Fernandao, min 40.

Àrbitres: Fortes i Martínez.