Cinc de cinc a la pretemporada

04.09.2010 23:18

L’equip de futbol sala ha acabat l’última prova de la pretemporada com la va començar: guanyant. Els de Marc Carmona s’han imposat per 1 gol a 3 al Benicarló en el darrer amistós.

Només falta una setmana perquè el primer equip de futbol sala comenci la temporada oficial, amb la disputa de la Copa Catalunya. Aquest dissabte, els de Marc Carmona disposaven de l’última prova per mesurar l’estat de l’equip, i aquesta l’han tornat a superar amb nota. La pretemporada de l’equip ha estat molt bona, ja que han obtingut cinc victòries en els cinc amistosos disputats. El Benicarló ha estat l’última víctima.

El Barça a Benicarló ha acabat guanyant 1 a 3. Jordi Torras, amb un xut al segon pal en una jugada de falta assajada, ha inaugurat el marcador als set minuts de partit. Abans del descans, Ari Santos ha fet el segon des dels 10 metres, i ja en el segon temps Torras, de nou, ha anotat després d’una bona jugada per la banda que ha acabat amb un xut creuat del jugador català. Joselito, pel Benicarló, ha maquillat un resultat que podria haver estat més ampli. I és que el Barça ha enviat fins a tres pilotes al pal.

Viatge accidentat

El partit ha hagut de començar més tard, perquè l’equip de Marc Carmona ha arribat amb més d’una hora i mitja de retard sobre l’hora prevista. Un accident a l’autopista A7 ha fet que arribessin al pavelló a les 20 h, l’hora en què s'havia d'iniciar el partit. I  perquè el Barça pogués fer els escalfaments previs, el partit ha començat finalment a les 20.30 h.
El Sènior B debuta amb triomf
L‘equip filial ha guanyat el seu partit d’estrena a la Divisió de Plata. El Sènior B, entrenat aquest any per Santi Gea, ha superat el Cáceres per 4 gols a 0, amb dianes de Sepe, Eric Martel, Asensio i Campoy. Després d’un inici de partit igualat, el Barça ha començat a trobar el seu ritme i ha aconseguit marxar al descans amb un mínim avantatge (1-0). A la represa, han certificat la victòria amb tres dianes més, i amb una bona defensa. I és que han defensat durant més de set minuts l’atac de cinc del rival.