Segon amistós i segona victòria (4-1)

Futbol sala

28.08.2010 20:26

El primer equip de futbol sala ha superat l’Andorra per 4-1 en el segon partit de pretemporada. El Barça ja guanyava al descans per 3-1 en un partit en què Marc Carmona ha fet jugar tothom, a excepció d’Igor.

Com a local, ja que no es jugava al camp de l’Andorra sinó a Encamp, on el Barça ha estat concentrat durant tota la setmana, el primer equip de futbol sala ha superat el segon test de la pretemporada. Els de Marc Carmona s’han imposat per quatre gols a un l’equip del Principat, que milita a la Divisió de Plata.

Tot i que l’estada a Encamp ha estat molt intensa, amb triple sessió d’entrenaments diaris, i la càrrega de feina s’ha notat en les cames dels jugadors, el tècnic blaugrana ha fet jugar a tot l’equip, inclosos els tres porters: Cristian Domínguez, de titular, Paco Sedano i el jugador del planter Chema Mella. L’únic absent a la pista ha estat Igor, que continua amb les molèsties per una distensió al turmell.

El Barça ha començat fort i Wilde ha demostrat la seva qualitat en una jugada d’estratègia ja al minut quatre, que s’ha convertit en l’1-0. Sis minuts després ha estat el torn a una combinació molt maca entre Saad i Carlos Muñoz, que ha acabat sent el 2-0. L’internacional italià ha assistit al segon pal perquè Muñoz s’adjudiqués la diana.

Segons després hi ha hagut el gol andorrà. Marc Fernández ha aprofitat el que ha estat una errada arbitral per xutar la falta i fer efectiu el 2-1.

Però abans d’arribar al descans, el capità, Javi Rodríguez, ha buscat la jugada per la banda, l’ha acompanyada i s’ha tret un gran xut que ha fet entrar la pilota per l’escaire.

Als dos minuts de la represa, Ari Santos ha robat pressionant al tanca de l’Andorra i ha pogut marcar superant el porter Marimón amb un xut per sota les cames.

El Barça, ja de retorn a casa, dormirà aquesta nit a Barcelona i descansarà diumenge. La pròxima setmana continuarà la intensitat dels entrenaments i haurà una nova prova, el torneig de 3x1 a Manresa que comptarà amb la participació de l’equip de la capital del Bages, el Marfil Santa Coloma i el Barça.
Javi Rodríguez ha estat l'autor del tercer gol blaugrana (Foto: Arxiu - FCB)
La fitxa del partit
FC BARCELONA, 4
ANDORRA FS, 1

FC Barcelona (3+1):
Cristian Domínguez, Ari (1), Saad, Lin, Wilde (1) – cinc inicial – Torras, Chico, Fernando, Javi Rodríguez, Carlos Muñoz (1), Chema Mella, Roger Serrano, Paco Sedano

Andorra (1+0): Marimón, Moisés, Carlinhos, Marc Fernández (1), Cabinho, -cinc titular- Jona, Aramburu, Nacho Llamas, Ludo, Aitor, Xavi

Gols: 1-0, Wilde, min. 4; 2-0, Carlos Muñoz, min. 10; 2-1, Marc Fernández, min. 11; 3-1, Javi Rodríguez, min. 19; 4-1, Ari, min. 22

Àrbitres: Fran Álvarez, Gerard Roure