Incorporació i cessió de Sergio Lozano

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

27.08.2010 18:01

Incorporació i cessió de Sergio Lozano

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador de futbol sala del Reale Cartagena Sergio Lozano per a les properes quatre temporades. En la primera de les quatre temporades, Lozano jugarà cedit a un equip de l’LNFS.


Sergio Lozano Martínez és un tanca nascut fa 21 anys a Alcalá de Henares. De les categories inferiors de l’ERS Arganda de la comunitat madrilenya, fa el pas a les categories estatals amb el Boadilla.

Destacat des de jove

Amb l’UD Las Rozas Boadilla fa el salt a la Divisió de Plata del futbol sala. Vestint la samarreta del conjunt madrileny va arribar a la internacionalitat en la categoria sub-21, on es va proclamar campió d’Europa amb la selecció espanyola.

Les seves característiques van fer que els equips de l’LNFS es fixessin en ell i el Futsal Cartagena el va incorporar per jugar en el seu primer equip la temporada 2008/09.

Jugador en progressió

2010-08-27_REVISION_MEDICA_SERGIO_LOZANO_008.jpgA Cartagena s’ha mostrat com un jugador cabdal per al joc dels murcians. En la temporada 2008/09, en el seu debut a l’LNFS, Lozano va marcar 15 gols i va jugar 24 partits, 19 de titular i 5 de suplent.

La temporada passada va ser la de la definitiva explosió de Lozano. Els 26 gols que va marcar amb el Cartagena el van fer el màxim golejador de l’equip i el setè millor golejador de l’LNFS. Va jugar 29 partits, en els quals va ser titular en 23.
Lozano, nou fixatge de l'equip de futbol sala. Foto: Àlex Caparrós-FCB
Lozano, nou fixatge de l'equip de futbol sala. Foto: Àlex Caparrós-FCB
Revisió mèdica
El jugador ha passat el divendres a la tarda la corresponent revisió mèdica abans del seu fixatge. Un cop vist que l’estat del jugador era òptim per a la pràctica de l’esport d’elit, el FC Barcelona i el jugador tancaran properament la seva cessió a un equip de l’LNFS


Comparteix a

Notícies Futbol Sala