“Els títols els guanyen grans equips, no grans plantilles”

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

26.08.2010 18:45

“Els títols els guanyen grans equips, no grans plantilles”

Gustau Galvache


Marc Carmona i els seus jugadors ho tenen molt clar. La confecció d’una fantàstica plantilla no garanteix l’èxit. “Hem de convertir una gran plantilla en un gran equip”, ha reiterat el tècnic.


L’'stage' de pretemporada del futbol sala s’està caracteritzant per l’adquisició de volum de treball de cara a preparar l’exigent temporada que se li presenta a Carmona i els seus jugadors. Cursa matinal i dues sessions a la pista completen la jornada de feina.

Les tres sessions diàries d’entrenaments estan marcades per la intensitat i la competició. I és que per estar més motivats durant la feina, Carmona i el cos tècnic preparen sessions d’entrenament en què els exercicis competitius donen dinamisme a les sessions.

Sessió competitiva

2010-08-26_STAGE_FCB_FUTBOL_SALA_ENCAMP_025.jpgLa sessió matinal de dijous ha estat un clar exemple de la competitivitat que domina en els entrenaments. Els diversos exercicis, com ara un partidet sense porters, xuts a porteria després d’accions individuals i treball a tota la pista de tres contra tres amb porter, entre d’altres, rebien premi segons els gols i l’encert de cadascun dels jugadors.

Per a Albert Canillas, segon entrenador de l’equip, amb aquesta feina es busca “mantenir la intensitat i la concentració dels jugadors. Aquests dies estan marcats per la molta feina que es fa i cal mantenir l’atenció dels jugadors en tot moment”.

Atenció als mitjans 

Un cop finalitzada la sessió d’entrenament matinal, el capità Javi Rodríguez, Marc Carmona i el conseller de Promoció i Turisme del Comú d’Encamp, Pere Marsenyach, han atès els mitjans informatius en roda de premsa.

Una roda de premsa que ha despertat l’interès dels mitjans d’Encamp en particular i d’Andorra en general, ja que el futbol sala és un dels esports d’elit del país dels Pirineus. L’Andorra FS, rival dels blaugranes en el partit amistós del dissabte, milita a la categoria de plata del futbol sala i és un dels aspirants a l’ascens a la màxima categoria de l'LNFS.

“Hem de convertir una gran plantilla en un gran equip”

2010-08-26_STAGE_FCB_FUTBOL_SALA_ENCAMP_026.jpgA aquests termes es referia Marc Carmona en ser qüestionat pel repte que se li planteja la temporada 2010/11. Per a l’entrenador català,  “assumint que som candidats a guanyar títols, això s’ha de demostrar a la pista. Hem de convertir una gran plantilla en un gran equip”. I és que, segons el tècnic blaugrana, “els títols els guanyen gran equips i no pas gran plantilles”.

En un sentit similar s’ha manifestat el capità blaugrana, Javi Rodríguez. El crac de Santa Coloma ha afirmat: “Ens hem d’exigir jugar finals. Per guanyar títols hem d’estar allà. Any rere any el club ha apostat pel futbol sala i ara és el moment de tornar al club tot el que ens ha donat”
Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
L’estat de la infermeria
Després de la recuperació de Cristian, dos són els jugadors que arrossegaven molèsties a l’inici de l’'stage', Lin i Igor. El brasiler, malgrat que ha treballat al marge del grup, ja es troba a la recta final de la distensió de lligaments del turmell dret que va tenir la setmana passada. Per la seva banda, Lin té una sobrecarrega abdominal i aquest dijous ha treballat apartat de la resta de jugadors.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala