El filial progressa adequadament

24.08.2010 19:04

Llorenç Tarrés

El segon equip de l’entitat segueix greixant la màquina de cara al seu debut a la Divisió de Plata. Els jugadors de Santi Gea han disputat tres nous amistosos, que s’han saldat amb una victòria i dos empats.

Després d’empatar a la pista del Ribera Navarra en el primer amistós, el conjunt navarrès va visitar la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí per jugar un segon enfrontament, que també va acabar en empat (3-3).

L’equip blaugrana va dominar en el marcador durant molts minuts (2-0 al primer temps i 3-1 a pocs minuts de la conclusió), però els visitants van imposar la seva superioritat física per aconseguir finalment la igualada, un resultat just pels mèrits d’un i altre. Sepe, Juanito i Roger Serrano van marcar els gols del Barça.

3x1 a Puigcerdà

Diumenge l’equip es va desplaçar fins a Puigcerdà per disputar un triangular amb l’equip local, de Territorial, i l’Andorra, de Plata. La victòria contra l’amfitrió (0-6) i l’empat contra el conjunt andorrà (1-1, amb el gol de l'empat rival sobre la botzina) va donar el segon lloc als blaugranes.

Santi Gea, globalment satisfet

L’entrenador del filial, Santi Gea, es mostra satisfet pel rendiment dels seus jugadors en aquests primers tests de pretemporada. “Encara estem lluny del que volem, però el camí és el correcte; la inexperiència ens pot passar factura però amb males experiències i amb treball ho superarem”.

Gea creu que els primers partits contra rivals de categoria, com ara el Ribera Navarra, un dels aspirants a l’ascens a Honor, no serveixen de referent: “Els amistosos sempre estan marcats per la càrrega física dels equips, que encara estan formant-se i, en aquest sentit, no són precedents reals de cara a la temporada oficial”.
Juanito va marcar el seu primer gol a la pretemporada. Foto: Arxiu FCB.