Adaptació a bon ritme

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

21.08.2010 11:16

Adaptació a bon ritme

Llorenç Tarrés


Jordi Torras viu moments de felicitat. El de Sant Vicenç dels Horts s’ha integrat amb facilitat al vestidor blaugrana i es mostra “ben satisfet” d’aquestes primeres setmanes al nou equip.


Va ser el protagonista de la primera victòria de pretemporada del Barça ( 0-4 a la pista del Maristas València). Torras va marcar dos gols i va demostrar que pot ser un dels referents dins i fora de la pista de l’equip de Marc Carmona.

Després de set temporades fora de casa, Torras ha tornat al FC Barcelona i reconeix que segueix “impressionat” per tot el que envolta l'entitat. “Ja vaig dir que la secció ha canviat moltíssim respecte a la meva primera etapa. Ho segueixo dient, i puc assegurar que ha canviat per ser millor”, ha afegit.

El primer a fer bromes

Però Torras sembla que faci tota una vida que trepitja el Palau. Riu amb un company, conversa amb un altre i fa broma amb un tercer. “Estic molt satisfet de com van les coses, els companys m’ajuden molt i, a poc a poc, agafaré confiança i seré un més”.

I és que l’exjugador de l’Inter Movistar es defineix com un “jugador que intenta fer equip, que es relaciona amb tots els companys”. Fins i tot reconeix que és dels primers a fer bromes, una bona manera de digerir l’intens treball físic d’aquestes primeres setmanes. “És el que toca”, reconeix.
Jordi Torras, amb Joan Bladé, el dia de la seva presentació. Foto: Arxiu FCB.
Jordi Torras, amb Joan Bladé, el dia de la seva presentació. Foto: Arxiu FCB.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala