Doblet de Torras a l’estrena (0-4)

18.08.2010 21:02

El primer equip de futbol sala s’ha imposat a l'UPV Maristas València en el seu primer partit de pretemporada. Una estrena convincent en què han destacat els dos gols marcats per Jordi Torras, un dels tres fitxatges de l’estiu.

En un típic partit de pretemporada, sense encara el ritme de partits necessari i una pista de goma a la qual no estan gaire habituats, els jugadors de Marc Carmona han dominat en tot moment el seu rival. Molta possessió, això sí, però no gaire profunditat.

Torras ha obert ben aviat el marcador amb un xut exterior, la seva gran especialitat. L’ala-tanca català, sens dubte, ha començat fort el curs. El resultat no s’ha tornat a moure fins als minuts finals, quan novament Jordi Torras ha fet el segon gol, en aquest cas aprofitant una assistència de Wilde.

Dos gols més

Restaven només cinc minuts per al final, temps suficient per sumar dos gols més. Javi Rodríguez, el més llest de la classe, ha fet el 0-3 en caçar una pilota morta dins l’àrea, i Fernandao ha marcat el quart i últim gol en una acció de molta força.

Carmona ha fet jugar tots els jugadors desplaçats excepte el porter del filial José Maria Mella. El seu primer cinc inicial de l’any l’han format Paco Sedano, Carlos, Ari, Fernandao i Jordi Torras.