El Barça augmenta la intensitat

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

15.08.2010 17:36

El Barça augmenta la intensitat

www.fcbarcelona.cat


La pretemporada blaugrana no s’atura. Aquesta propera setmana el conjunt de Marc Carmona continua amb els entrenaments, dimecres disputa el primer amistós a València i diumenge es desplaça a Andorra.


L’equip treballarà en doble sessió dilluns i dimarts, en què els jugadors combinaran exercicis al gimnàs i al parquet del Palau Blaugrana. Els matins estaran dedicats a millorar la càrrega física, mentre que les tardes es destinaran a treballar aspectes tècnics i tàctics.

Dimecres es desplaçarà a València, on s’enfrontarà a l’UPV Maristas, equip de la Divisió de Plata. Serà el primer amistós de l’equip i, per tant, la primera possibilitat de veure en acció els tres nous fitxatges, Torras, Lin i Wilde.

L’equip tindrà festa dijous al matí, i es reincorporarà als entrenaments a la tarda, en aquest cas a la Ciutat Esportiva, on farà un entrenament a la pista per corregir els errors del partit del dia abans. Divendres, novament hi haurà doble sessió, i dissabte l’equip treballarà al matí en una altra sessió eminentment física al camp de gespa de la Masia.

Desplaçament a Andorra

Diumenge la plantilla es desplaçarà a Encamp (Andorra), on durà a terme una concentració i disputarà un amistós contra l’equip andorrà, també de la Divisió de Plata.
Foto: Àlex Caparrós - FCB.
Foto: Àlex Caparrós - FCB.
Empat del filial a Navarra
El Barça B de Santi Gea ha disputat el seu primer amistós de temporada a Navarra contra el Ribera Navarra, un dels aspirants a pujar a la Divisió d’Honor. L’equip blaugrana va esgarrapar un empat a dos, amb gols de Tolrà i Asensio en un partit molt obert i que ha deixat bones sensacions.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala