L'incombustible capità

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.08.2010 13:42

L'incombustible capità

Llorenç Tarrés


Javi Rodríguez serà una temporada més el capità del Barça de futbol sala. Així ho ha decidit la plantilla en una votació que han fet aquest divendres. Fernandao i Jordi Torras seran els altres dos capitans de l'equip.


Javi Rodríguez assumeix un càrrec important en una temporada que podria ser la dels primers grans títols per a la secció. El crac de Santa Coloma vol ser el capità del primer Barça triomfal, l’encarregat d’aixecar els trofeus com ja fan Carles Puyol, Beto Borregán, Roger Grimau o, fins la temporada passada, David Barrufet a les altres seccions.

2010-03-12_FCB_-_ARCEBANSA_CHINT_ZAMORA_013.jpgCom ja ha passat les últimes temporades, la plantilla de Marc Carmona ha decidit de manera democràtica qui lluirà el braçalet. Javi Rodríguez es mostra orgullós que hagin estat els seus companys els que l’hagin escollit. “És la quarta temporada que sóc capità. El primer any vaig ser designat pels tècnics i, des d’aleshores, ho he estat per la plantilla. Estic més content que sigui així”, afirma el jugador. 

Canvis a la capitania

El segon i tercer capità sí que han canviat respecte a la temporada passada. Fernandao serà el segon capità en substitució de PC, mentre que un dels fitxatges de l’estiu, Jordi Torras, serà el tercer capità, càrrec que fins ara ocupava Chico. Tots tres assumeixen una funció molt representativa en el FC Barcelona. Què fa un capità?

“És una figura molt important per a l’equip. Ha de representar els companys que l’han votat, a la pista en els moments difícils i també a fora. I ha de representar també una institució tan important com és aquesta”, explica el blaugrana.

Ser capità al Barça no és només lluir quatre barres al braç. És ensenyar al món el més que un club. És lluir amb orgull un escut i un sentiment. Aquesta propera temporada, Javi Rodríguez tornarà a ser l’ànima del futbol sala blaugrana.
Torras i Fernandao acompanyen el primer capità, Javi Rodríguez. Foto: Àlex Caparrós - FCB.
Torras i Fernandao acompanyen el primer capità, Javi Rodríguez. Foto: Àlex Caparrós - FCB.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Notícies Futbol Sala