Jordi Sánchez: acord per a la desvinculació

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

10.08.2010 17:20

Acord per a la desvinculació de Jordi Sánchez

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona i el jugador del primer equip de futbol sala Jordi Sánchez han arribat a un acord per finalitzar el vincle contractual que els unia. A l’ala català li restava una temporada de contracte.


Jordi Sánchez va arribar al FC Barcelona l’inici de la temporada 2008/09 provinent de l’Armiñana València. En les dues darreres temporades ha ajudat l’equip a aconseguir dues Copes de Catalunya i a ser semifinalista de la Lliga, la Copa i la Supercopa.

14 gols a l’LNFS

Sánchez ha marcat 14 gols a l’LNFS vestint la samarreta blaugrana. Deu els va fer la temporada 2008/09 i en l’últim exercici en va marcar quatre. Ha estat alineat en 54 partits, en 12 ha sortit com a titular i en 42 ho ha fet com a suplent.

2010-03-20_FCB_-_CARNICER_TORREJON_FS_005.jpgSi desglossem les xifres, en les dues temporades que va ser blaugrana, Sánchez va disputar 29 partits (08/09), vuit dels quals van ser com a titular i 21 com a suplent. L’equip va aconseguir la Copa Catalunya i va quedar tercer a la classificació de l’LNFS.

La temporada passada va jugar 25 partits, quatre com a titular i 21 com a suplent. Sánchez va ajudar l’equip a assolir les semifinals de les tres competicions estatals: la Lliga, la Copa i la Supercopa.
Jordi Sánchez celebrant un dels seus gols com a blaugrana. Foto: Arxiu-FCB
Jordi Sánchez celebrant un dels seus gols com a blaugrana. Foto: Arxiu-FCB
Jugador dels tres equips catalans
Jordi Sánchez gaudeix d’una condició de la qual pocs jugadors poden presumir: haver jugat en els tres clubs catalans que han format part de l’LNFS en la darrera dècada: el Santa Coloma, el Martorell i el FC Barcelona.

Sorgit de la pedrera del Santa Coloma de Gramenet, va jugar tres temporades al Martorell i dues al FC Barcelona


Comparteix a

Notícies Futbol Sala