Wilde: “Vull fer gran el Barça”

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

09.08.2010 20:27

Wilde: “Vull fer gran el Barça”

Llorenç Tarrés


Wilde Gomes da Silva ha estat presentat oficialment aquest dilluns com el tercer reforç del Barça de futbol sala. El brasiler lluirà el dorsal 13 a la samarreta blaugrana, dorsal que ha deixat lliure el porter Paco Sedano.


El 13 és el número amb què juga a la selecció brasilera i el que defensarà al Palau. Wilde no és gens supersticiós i sap molt bé quina serà la seva funció a l’equip. “Espero poder integrar-me el més ràpidament possible, assimilar les idees del Marc i aportar el màxim possible a l’equip, tant en defensa com en atac. Però és clar, sé perquè m’han fitxat, per marcar gols”, ha assegurat el crac d’Orós Ceará.

Compatible amb Fernandão 

El pivot brasiler, màxim realitzador de la Divisió d’Honor les dues últimes temporades, compartirà vestidor amb un altre dels millors golejadors del món: Fernandão. Beneït problema per al tècnic Marc Carmona.

“No és un problema, en absolut”, ha declarat el tècnic amb humor. Encantat de la vida, l’entrenador blaugrana explica: “Estic convençut que són jugadors complementaris, que compartiran molts minuts de pista. Wilde és un jugador que pot jugar d’esquena a porteria, encarar rivals, obrir-se a la banda o fixar-se com a pivot. Amb Fernandão i Igor formaran un trident espectacular”.

_GPF9539.jpgA Wilde no li calen gaires presentacions. Aquest dilluns ha tingut la seva, un acte que ha comptat amb la presència de Joan Bladé, directiu responsable de les seccions professionals del club. I escoltant el tècnic Marc Carmona quan parla del brasiler, que el Palau es prepari per gaudir. Wilde ja és aquí i ve amb un objectiu clar: “Ajudar a fer gran el Barça de futbol sala.”Wilde, Bladé i Carmona, abans de començar l'acte. Fotos: German Parga - FCB.
Wilde, Bladé i Carmona, abans de començar l'acte. Fotos: German Parga - FCB.
Chico, al costat del seu company
El brasiler Chico, el jugador més veterà de l’equip, no s’ha volgut perdre la presentació de Wilde com a jugador blaugrana. El nou golejador de l’equip ha volgut agrair públicament el gest del seu company.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala