Primera presa de contacte

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

09.08.2010 13:53

Primera presa de contacte

www.fcbarcelona.cat


Aquest dilluns s’ha donat oficialment el tret de sortida a la pretemporada blaugrana. Els jugadors han passat les revisions mèdiques i s’han pogut saludar després d’unes setmanes d’estiu que han servit per carregar bateries.


Marc Carmona, acompanyat del seu 'staff' tècnic, ha estat un dels primers a arribar al centre mèdic del Camp Nou, on ha saludat personalment tots els integrants de la plantilla, entre els quals hi havia els tres fitxatges d’aquest estiu: Lin, Jordi Torras i Wilde.

2010-08-09_REVISIONES_MEDICAS_FUTBOL_SALA_014.jpgTots ells han conversat una estona mentre esperaven el seu torn per passar les proves mèdiques habituals. Se’ls ha fet proves musculars, podològiques, proves antromètriques (pes, talla, etc), estudis del cor i les habituals proves d’esforç.

Finalment, han esmorzat plegats. Els jugadors blaugrana tindran la tarda lliure i començaran demà dimarts una dura pretemporada, la part que no agrada ningú, però imprescindible per assumir els reptes que vénen.

Fernandão i els fitxatges

És el cas de Fernandão, que ha parlat per a Barça TV i www.fcbarcelona. El brasiler té ganes de competir. “Ja tinc ganes que comenci la competició. Hem fet grans fitxatges, tenim un equip cada vegada més fort i estem molt motivats”.

2010-08-09_REVISIONES_MEDICAS_FUTBOL_SALA_011.jpgEl pivot blaugrana, que ha pogut comprovar que el seu genoll es troba en perfecte estat, ha valorat positivament les incorporacions: “Wilde és una assegurança de gol i espero que les coses li vagin tan bé com a Múrcia; a Jordi Torras ja el conec de la selecció, és un jugador que personalment m’encanta, i Lin és el futur, segur que el Barça serà casa seva durant molts anys”.
Fernandão i els seus companys han passat la revisió mèdica. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
Fernandão i els seus companys han passat la revisió mèdica. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
Connexió amb Wilde
La competència amb Wilde, màxim golejador de la Divisió d’Honor les dues últimes temporades, no espanta Fernandão: “Tot l’equip vol comptar amb Wilde i jo també. Segur que ens acoblarem molt bé”.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala