El futbol sala comença aquest dilluns

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

08.08.2010 13:22

El futbol sala comença aquest dilluns

Carles Cascante


L’equip de futbol sala del FC Barcelona torna a la feina en menys de 24 hores. Analítiques i treball físic intensiu i específic marcaran la pauta de les primeres jornades. Les cares noves centraran l’atenció dels primers dies de l’equip de Carmona.


Els jugadors i el cos tècnic hauran de matinar de valent, ja que estan citats a les 9 hores als Serveis Mèdics del club. Allà faran les ja tradicionals, rutinàries però necessàries analítiques i revisions mèdiques pertinents. Aquest serà el 'planning' del primer dia de la setmana, un dilluns que servirà també per als retrobaments entre companys i l''staff' tècnic després de les vacances.

Entrenament físic i part tècnica, a partir del dimarts

En el segon dia de la setmana ja hi haurà espai per a la tècnica. Abans, però, de 9 a 11.00 hores, el camp de la Masia serà l’escenari d’un entrenament eminentment físic. A la tarda, però, de 19 a 21 hores –sempre mirant d’esquivar les hores més caloroses del dia–, l’equip treballarà la tècnica a la pista del Palau Blaugrana. I seguirà el mateix 'planning', dijous.

El gimnàs toca dimecres

Dimecres i divendres el gimnàs pren el testimoni del camp de la Masia. El dimecres, però, hi haurà un petit canvi. I és que l’equip s’entrenarà més tard, de 12 a 14 hores al gimnàs del Palau Blaugrana. El divendres, també hi haurà gimnàs, en aquest cas però de 9 a 11 hores i amb una excepció, ja que hi haurà un test de força per valorar el treball que s’ha fet al llarg de la primera setmana.

Foto: arxiu
Foto: arxiu
Wilde, Torras i Lin s’estrenen
Els tres fitxatges que de moment ha fet la secretaria tècnica del futbol sala blaugrana tindran la seva particular estrena aquest dilluns. No serà una novetat, però, per a un d’ells, Jordi Torras, ja que el català va jugar set anys al futbol sala blaugrana i torna a casa després de diverses reeixides temporades a les files del Martorell, el Cartagena i l'Inter Movistar.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala