Arjona, nou delegat

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

07.08.2010 14:30

Arjona, nou delegat

Xavi Tauler


Francisco Javier Arjona, més conegut com a Paco Arjona, porter del futbol sala blaugrana que va jugar al Palau durant quatre temporades, torna a casa. Aquest cop, però, serà per ser el delegat de l’equip de Marc Carmona.


“La secció ha fet canvis i el Marc em va trucar perquè vingués i jo n’estic encantat. Em fa il·lusió tornar al FCB, en una nova etapa, una etapa de futur”, afirma l’exporter del FC Barcelona.

Des que Paco Arjona va marxar del Barça, ha jugat al Sicoris de Lleida, al Centelles i fins i tot la temporada passada va jugar al Japó, amb el Bardra Urayasu. Ara, amb 32 anys penja els guants per fer unes funcions bastants diferents en un projecte molt ambiciós: “És un projecte ambiciós, i aquesta temporada, amb treball i amb la plantilla que tenim serà clau per al futur de l’equip.”

Els millors records, de blaugrana

QM3D5940.jpgEl nou delegat blaugrana va arribar al Barça l’any 2002 i durant quatre anys va viure els seus millors moments com a jugador de futbol sala. Els seus millors records tenen un nom propi…el Palau Blaugrana: “Recordo dos moments especialment, l’ascens a la Divisió d’Honor i la permanència en aquesta categoria l’any següent. Era un objectiu complicat, però ho vam aconseguir.”

Tres temporades després, el Palau Blaugrana torna a ser casa seva. Ara, però, canvia les porteries per les banquetes. Paco Arjona comença una nova etapa com a nou delegat blaugrana.
Arjona, nou delegat


Comparteix a

Notícies Futbol Sala