Traspàs de tècnics al futbol sala blaugrana

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

06.08.2010 15:51

Traspàs de tècnics al futbol sala blaugrana

Llorenç Tarres


Santi Gea i Albert Canillas intercanvien els seus papers. La mà dreta de Marc Carmona dirigirà el filial a la Divisió de Plata, mentre que Canillas serà el segon entrenador de l’equip de la Divisió d’Honor.


La Federació Espanyola (RFEF) obliga a tenir el tercer nivell del títol d’entrenador per dirigir un equip de la Divisió de Plata. Un títol que s’està traient Albert Canillas i que sí que té Santi Gea, fins ara el segon entrenador del primer equip. Les circumstàncies han provocat el canvi, si bé el club ho assumeix amb la intenció “d’enriquir” els dos equips sèniors de la secció.

Paper protagonista

Així doncs, Santi Gea ha acabat les vacances abans d’hora, però ha tornat a la feina amb tota la il·lusió: “Estava molt content i a gust treballant amb en Marc, amb els anys he tingut un paper cada vegada més important al primer equip, però també és cert que personalment necessitava sentir-me una mica protagonista, i estic molt il·lusionat amb aquesta nova etapa”.

2009-09-08_ENTRENAMIENTO_FCB_FUTBOL_SALA_054.JPGEls primers dies de treball han significat un canvi important en el dia a dia de l’entrenador blaugrana. “Després de set o vuit temporades al primer equip he notat un canvi lògic. Hi ha actituds i hàbits diferents”, explica Gea, que desitja aportar el seu granet de sorra per fer que “quan el Marc convoqui algun d’aquests jugadors, la feina d’adaptació al primer equip sigui més fàcil”.

Un tècnic amb projecció

El lloc de Santi Gea l’ocuparà Albert Canillas, un tècnic amb molta projecció a qui les seves dues últimes temporades a Can Barça –al capdavant del juvenil i del filial- avalen: “Estem molt contents amb ell, té una mentalitat i una manera de veure el futbol sala molt similar a la nostra”. Gea creu que el canvi tindrà aspectes positius per a totes dues parts: “En Marc li aportarà coses noves, l’enriquirà moltíssim”, assegura.
Santi Gea, al costat de Carmona, en un entrenament. Foto: Arxiu-FCB
Santi Gea, al costat de Carmona, en un entrenament. Foto: Arxiu-FCB
Esperançat amb el projecte
És inevitable preguntar a Santi Gea pel projecte blaugrana, que amb els reforços de Wilde, Torras i Lin es converteix en un ferm candidat als títols. “Estic convençut que aquesta temporada l’equip jugarà una final. Tenim molt bons jugadors, un entrenador que treballa molt bé i que es mereix més que ningú aquesta recompensa”, ha explicat.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala