Homenatge a Javi Rodríguez el 20 de setembre

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

04.08.2010 18:15

Homenatge a Javi Rodríguez el 20 de setembre

www.fcbarcelona.cat


El seleccionador espanyol José Venancio López ha programat dos amistosos contra Guatemala, el primer dels quals servirà per homenatjar el blaugrana Javi Rodríguez, que va deixar el combinat estatal la temporada passada.


La cita tindrà lloc el dia 20 de setembre a Santa Coloma de Gramenet, la localitat natal del capità blaugrana, que recentment ha renovat pel FC Barcelona. El segon amistós, que es jugarà el dia 21, es disputarà a l’Hospitalet de Llobregat. Tots dos compromisos serviran a més per preparar la fase de classificació de l’Europeu de Croàcia 2012.

Figura indiscutible

Javi Rodríguez va disputar un total de 169 partits amb Espanya, en els quals va marcar 99 gols. Ha estat dos cops campió del món i quatre Europeus figuren en un palmarès envejable, en què també ha guanyat molts títols tant en l'àmbit individual com de club.

La temporada passada, el colomenc va anunciar que deixava la selecció espanyola per centrar-se en el FC Barcelona, amb el qual espera guanyar el primer títol.
Foto: Arxiu FCB.
Foto: Arxiu FCB.
Brasil convoca Wilde i Fernandao
El seleccionador brasiler, Marcos Aurelio Sorato, ha convocat els blaugranes Fernandao i Wilde per a un partit amistós que la 'canarinha' disputarà a mitjans de setembre contra Romania.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala