“Hem de convertir una gran plantilla en un equip”

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

27.07.2010 22:20

“Hem de convertir una gran plantilla en un equip”

Llorenç Tarrés


Marc Carmona té molt clar que “el club ens ha donat una gran plantilla” i que “ara ens toca als tècnics fer que funcioni”. Així ho ha expressat durant la roda de premsa de presentació de Jordi Torras i Ángel Velasco, Lin, com a jugadors blaugranes.


Torras i Lin ja vesteixen de blaugrana. Ja tenen somnis en blaugrana. Són aquí per triomfar. “He escollit el FC Barcelona perquè la seva proposta esportiva és la millor que hi ha ara mateix”, assegura l’ex jugador de Caja Segòvia, que vol fer “el gran salt” i començar “a pensar en títols”. El de Sant Vicenç, al seu torn, torna al Palau set anys després de la seva marxa i un pas per Miró Martorell, Polaris Cartagena i Inter Movistar. “Sóc culé i català i tenia moltes ganes de tornar. Quan vaig marxar la secció no era el que és ara, ha millorat moltíssim i jugar aquí em suposa el repte de guanyar títols”.

Perfils diferents

2010-07-27_PRESENTACION_ANGEL_VELASCO_Y_JORDI_TORRAS_009.JPGEscuets en paraules però amb moltes ganes de parlar sobre el parquet, Torras i Lin són dos dels tres fitxatges del Barça de futbol sala de cara a la propera temporada i aquest dimarts han estat presentats a la sala de premsa del Camp Nou. Així els defineix Carmona: “En Jordi té un perfil més defensiu però també és golejador, mentre que en Lin és un ala intens, amb molta mobilitat, un bon passador i a més fa gols”.

L’entrenador blaugrana creu que amb aquestes incorporacions i la del golejador Wilde, el Barça ha reforçat l’equip “amb tres jugadors extraordinaris i de perfils diferents” i que “es complementaran bé amb els altres jugadors”.

Vells coneguts

S’han patit diverses temporades a la Divisió d’Honor, Torras defensant la samarreta d’Inter Movistar i Lin a les files de Caja Segovia. A més, son companys de selecció. Per tot plegat, qui millor que ells mateixos per parlar de les virtuts d’un i altre.

2010-07-27_PRESENTACION_ANGEL_VELASCO_Y_JORDI_TORRAS_015.JPGTorras reconeix que “marcar Lin és complicat, sempre està corrent. És molt jove, té molts anys endavant per millorar, i a més com a persona és molt bona gent. Si té paciència pot arribar molt lluny”. L’ala segovià respon: “Sóc difícil de cobrir depèn per qui; no per en Jordi, que és un molt bon defensa. Però no només en vull destacar la faceta defensiva sinó que per a mi és un dels jugadors més complets de la competició. A més és bona persona i sempre m’ha ajudat molt”.

Aposta ferma

L’encaixada dels dos jugadors amb Carmona i el responsable de les seccions professionals del club, Joan Bladé, simbolitza “l’aposta ferma” de la directiva, dels tècnics i de la plantilla per la secció de futbol sala. Aquest Barça promet, però que ningú oblidi el que diu Carmona quan se li pregunta si el Barça és favorit a guanyar-ho tot.

2010-07-27_PRESENTACION_ANGEL_VELASCO_Y_JORDI_TORRAS_007.JPG“Tenim una plantilla extraordinària que no ha d’envejar res a cap altra. Hi ha dos grans rivals, que són Inter i Pozo, que tenen l’experiència de guanyar, cosa que a nosaltres ens manca”, ha explicat el tècnic, que no obstant ha assegurat que “si som capaços de tenir il•lusió i de convertir aquesta gran plantilla en un equip, estic segur que aconseguirem disputar els títols i guanyar-ne algun”.
Lin i Torras, amb Joan Bladé i Marc Carmona, en la seva presentació. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
Lin i Torras, amb Joan Bladé i Marc Carmona, en la seva presentació. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
Wilde, el 9 d’agost
Aquest dimarts han estat presentats dos dels fitxatges de l’equip. L’altra incorporació, el brasiler Wilde, serà presentat el dia 9 d’agost, coincidint amb la tornada als entrenaments de l’equip de futbol sala després de les vacances.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala