Un jugador per descobrir

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

21.07.2010 12:26

Un jugador per descobrir

Llorenç Tarrés


Té cara de no haver trencat mai cap plat, però, quan rep la pilota, les defenses rivals es posen alerta. És Ángel Velasco, conegut amb el nom de Lin, electricitat feta jugador i, des d’aquest dimarts, el tercer reforç del Barça de futbol sala.


Als seus 24 anys, Lin s’ha convertit per mèrits propis en un dels jugadors més prometedors de la Lliga, un crac per descobrir per al gran públic i que de ben segur farà aixecar el Palau. La seva velocitat i capacitat per fer circular la pilota l’han convertit en una peça clau a Segòvia, on ha jugat les últimes cinc temporades, i li ha permès fer el salt al Barça, tot un repte que assumeix amb il·lusió.

Debut prematur

lin1.jpgEl segovià va debutar a la Divisió d’Honor amb 18 anys a les files del Boomerang, ara Inter Movistar, on va jugar cedit un any. Va guanyar la Lliga i la Intercontinental, si bé el seu pes a la galàctica plantilla madrilenya va ser més aviat escàs. En el Municipal Pedro Delgado de Segòvia, en canvi, ha explotat tot el seu potencial i regularment ha millorat les seves xifres. Any rere any, Lin s’ha anat convertitnt en un jugador millor.

Quinze vegades internacional amb Espanya, amb la qual va guanyar l’últim Europeu, aquesta última temporada ha disputat 27 partits (13 com a titular) i ha marcat 12 gols. No és un golejador nat, però la seva arribada és notable i es fa un fart de marcar gols al segon pal.

Assegura que no li agrada parlar de les seves virtuts. A Lin li agrada parlar sobre la pista, que sigui el públic blaugrana qui el valori.
Lin marcant un gol amb el Caja Segòvia. Fotos: LNFS.
Lin marcant un gol amb el Caja Segòvia. Fotos: LNFS.
El palmarès
15 cops internacional
1 Campionat d’Europa (2010)
1 Campionat de Lliga (2004/05)
1 Intercontinental (2004/05)
Subcampió d’Espanya Juvenil de Clubs (2004/05)
Campionat d’Espanya sub-18 (2003)


Comparteix a

Notícies Futbol Sala