La Copa del Rei, un nou títol per guanyar

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

11.07.2010 10:40

La Copa del Rei, un nou títol per guanyar

www.fcbarcelona.cat


El Barça de futbol sala ja té un títol més per aconseguir: la Copa del Rei. Aquesta competició que s’estrena aquesta temporada és una nova oportunitat per als de Marc Carmona.


Els blaugranes han demostrat que tenen nivell suficient per guanyar qualsevol títol. Tot i que fins ara ElPozo Múrcia i l’Inter Movistar havien estat els grans dominadors de la Lliga, el primer equip de futbol sala ha fet palès el seu potencial, ja que ha posat contra les cordes aquestes plantilles.

Ara, a més de la Lliga, la Copa d’Espanya, la Supercopa, i també la Copa Catalana, el FC Barcelona té a l’abast poder guanyar una nova competició. Es tracta de la Copa del Rei, un nou títol que s’implantarà aquesta temporada 2010/11. Quan encara falta que es ratifiqui oficialment en la pròxima Assemblea de la LNFS, les bases ja estan posades.

Un nou repte blaugrana

A diferència de la Copa d’Espanya, on jugaran els vuit primers classificats de la primera volta de la Lliga regular, la Copa del Rei comptarà amb la presència d’equips de la Divisió d’Honor, de Plata i de 1a Nacional. Les eliminatòries seran a un únic partit, excepte les semifinals, que seran a dos partits. La nova competició començarà el 12 d’octubre i finalitzarà el 7 de maig. El format, per tant, és similar al de la Copa del Rei de futbol.

Javi Rodríguez es mostra optimista i amb confiança de cara a aquesta nova temporada, i considera que la Copa del Rei pot servir d’al·licient per a l’equip. Per al capità blaugrana, “sempre és bonic guanyar la primera vegada un torneig nou, i confiem en les nostres possibilitats”.
Foto: Arxiu
Foto: Arxiu
Nous fitxatges, més possibilitats
Amb l’equip reforçat, de moment, amb les incorporacions de Wilde i de Jordi Torras, el Barça se sent amb més forces que mai per aconseguir els títols. Segons Javi Rodríguez, “el nostre equip, amb tots els reforços que està fent, pot aspirar a tots els títols al 100%”.Comparteix a

Notícies Futbol Sala