Javi Rodríguez valora el calendari

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

09.07.2010 14:22

Javi Rodríguez valora el calendari

Meritxell Infante


Amb el calendari de Lliga ja sortejat, Javi Rodríguez ha valorat les principals dates de la temporada que comença al setembre. El capità blaugrana troba que el partit contra elPozo és massa d’hora, però afronta tots els duels amb moltes ganes.


Tot i que els jugadors de Marc Carmona es troben de ple en les seves vacances, i és que no tornen a la feina fins al 9 d’agost, els blaugranes estan pendents de les novetats per a la propera temporada. Una d’aquestes és el calendari de Lliga , que es va sortejar dijous durant l’Assemblea de la LNFS. El capità Javi Rodríguez ja coneix les principals dates de competició i ha valorat per Barça TV i el lloc web del club els partits referència de la temporada.

Inici amb rival incòmode

L’inici de la Lliga, previst per al 18 de setembre, serà a la pista del Sala 10 Saragossa, un equip que va derrotar el Barça en els dos partits disputats la temporada passada. “Va ser l’únic equip que ens va guanyar les dues vegades a la Lliga regular”, afirma Javi Rodríguez. “Però aquesta és una nova temporada, amb plantilles noves, i anirem a mirar d'aconseguir la victòria a Saragossa”, adverteix.

ElPozo, massa d’hora

Nueva_imagen.JPGEl partit més perillós de la primera volta és la visita a elPozo Múrcia en la tercera jornada. “Els partits contra elPozo o l’Inter m’agrada jugar-los a partir de la setena o vuitena jornada, quan l’equip ja està rodat i pots saber com està el rival”, explica el capità blaugrana, que també li troba la vessant positiva: “Almenys juguem primer en el seu camp i, en la segona volta, hauran de venir al Palau”.

Amb ganes de derbi i clàssic

Amb qui es compleix la premissa de jugar més endavant és amb l’Inter Movistar, contra el qual jugaran els de Marc Carmona en la jornada 9. Però el clàssic del futbol sala es juga just a continuació del derbi català amb el Marfil Santa Coloma, una coincidència que engresca Rodríguez. “Els partits amb el Marfil són sempre bonics de jugar i, contra l’Inter, és com si fos el Barça-Madrid del futbol”, afirma el blaugrana.
Javi Rodríguez ha valorat les principals jornades de la temporada que ve. (Fotos: Arxiu FCB)
Javi Rodríguez ha valorat les principals jornades de la temporada que ve. (Fotos: Arxiu FCB)
De Burgos a Grècia
Javi Rodríguez està aprofitant al màxim les vacances abans de reincorporar-se a la feina quan comenci la pretemporada. Després de passar uns dies en família a Burgos, el capità blaugrana viatjarà a Grècia per gaudir d’uns dies de relax.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala