[an error occurred while processing this directive]

El sorteig de la LNFS, dijous

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

07.07.2010 16:12

El sorteig de la LNFS, dijous

www.fcbarcelona.cat


El Barça de futbol sala coneixerà el calendari de Lliga aquest dijous. El sorteig de la competició es un dels punts a l'odre del dia de l’Assemblea de la LNFS que es celebra a Madrid.


El sorteig del calendari de la lliga de futbol sala desvetllarà aquest dijous quines són les dates clau de la competició. Els de Marc Carmona estaran expectants per saber on i quan comencen la temporada i en quin moment de l’any s’enfrontaran amb els rivals més directes. L’Assemblea de la LNFS es reuneix a les 10.30h a la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid) i a l’ordre del dia inclou el sorteig del calendari.

Les dates més interessants seran les dels partits amb els rivals més directes. Els duels amb elPozo i l’Inter són, un any més, els més esperats, però aquesta vegada tindran un nou alicient, ja que els dos nous fitxatges de l’equip de Marc Carmona, Wilde I Jordi Torras, s’enfrontaran als seus exequips.
El sorteig de la LNFS, dijous
Nova competició: la Copa del Rei
Un dels punts del dia de l’Assemblea és la creació d’una nova competició al calendari, la Copa del Rei, diferent de la Copa d’Espanya i que es jugarà durant la temporada, com al futbol.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala