El Caja Segovia serà el rival a la gran final

04.06.2011 14:37

Llorenç Tarrés

En un partit molt intens i emocionant, el Caja Segovia ha superat a la pròrroga el Benicarló (4-3) i s’ha convertit en el rival del Barça Alusport a la final de la Lliga. El blaugrana Sergio Lozano, cedit al Segovia, ha marcat dos gols.

Tres precedents positius
Barça Alusport i Caja Segovia s’han enfrontat tres vegades aquesta temporada, amb un balanç de dues victòries blaugrana i un empat. Pel que fa a la Lliga, els de Carmona es van imposar per 5-2 al Palau (jornada 12), i a la pista segoviana ho van fer per 2-3 (jornada 27). Tots dos equips es van enfrontar també a les semifinals de la Copa d’Espanya, disputada a Segòvia, on els blaugranes van classificar-se després d’un partit, una pròrroga i uns penals no aptes per a cardíacs.

L’equip de Jesús Velasco ha fet valer la victòria al Municipal de Benicarló i també ha sentenciat la seva sèrie per la via ràpida. En el seu cas, però, ha hagut de patir de valent davant un conjunt, el del Baix Maestrat, que li ha posat les coses ben difícils.

L’elèctric Chaguinha ha obert el marcador als nou minuts de partit, demostrant que el Caja Segovia no ho tindria gens senzill davant d’un dels blocs més consistents de la Lliga. Després de l’empat de Sergio Lozano –jugador cedit pel FC Barcelona–,, els visitants s’han tornat a avançar, però aquest cop ha estat el local Tobe qui ha empatat ràpidament.

El Caja Segovia ha viscut els seus millors minuts i novament Lozano ha aconseguit marcar. Amb el 3-2, el tècnic visitant, Juanlu Alonso, ha apostat pel porter jugador i el risc li ha servit per empatar a tres gols (Lolo) i forçar la pròrroga. El Benicarló ha seguit amb el joc de cinc a la pista però aquest cop sense encert, i Esquerdinha, a l’últim minut del temps de descompte, ha donat la victòria als locals davant la bogeria col•lectiva del pavelló Pedro Delgado.