Una trajectòria impecable a la Copa

03.05.2011 16:05

Llorenç Tarrés

El Barça Alusport ja prepara intensament la final de la Copa del Rei d’aquest dissabte. Els blaugranes s’han guanyat meritòriament la seva classificació i a Toledo intentaran sumar el segon títol de la temporada.

Inter, amb molts més patiments
La trajectòria del conjunt madrileny a la Copa del Rei ha estat marcada pels patiments i les victòries per la mínima. Així es va imposar a la pista de dos equips de Plata, el Gáldar de Gran Canària (4-5) i el CD Puertollano (1-2). A quarts de final va vèncer també per un únic gol a la pista del Sala 10 Saragossa (3-4), mentre que a semifinals es va desfer d’El Pozo per un global de 7-5.
El Barça Alusport i Inter Movistar es jugaran el títol de la Copa del Rei. Un partidàs entre dos dels millors equips del món i que posarà punt i final a la primera edició d’aquesta competició organitzada per la LNFS i el CNFS (Comité de la RFEF). Els blaugranes, que ja van ser campions a Segòvia de la Copa d’Espanya, ara aspiren a repetir celebració a la ciutat castellana.

La trajectòria blaugrana fins a la gran final ha estat impecable, amb cinc victòries, quatre dels quals lluny del Palau. Els de Carmona van debutar a Andorra, contra l’equip local, el BP Andorra de la Divisió de Plata, sense donar marge a la sorpresa. Els andorrans van plantar cara però Wilde, per partida doble, Lin, Igor i Carlos van fer valer la diferència de nivell entre tots dos equips i els blaugranes es van imposar per 2-5.

Cauen tres rivals de Divisió d’Honor

benicarlo_copa1.jpgA vuitens de final el Barça Alusport va haver de superar un intens derbi a la pista del Marfil. El Barça va guanyar 0-2 a Santa Coloma en un partit resolt al primer temps amb dues dianes de Saad i Javi Rodriguez. A quarts, mateixes dificultats i mateix desenllaç. També a partit únic i fora de casa, el Barça Alusport va guanyar 3-5 el Benicarló, un conjunt i un escenari sempre complicats.

Les semifinals han estat l’única ronda disputada a doble partit, però un Barça Alusport en el millor moment de la temporada va sentenciar a la primera: 2-9 al Municipal de Lugo i la tornada, que va acabar 6-1, va ser tot un tràmit.

Fes clic aquí per llegir les cròniques de tots els partits del Barça Alusport a la Copa del Rei.