A la final amb una altra golejada (6-1)

Futbol sala

30.03.2011 22:27

Llorenç Tarrés

El Barça Alusport ha completat el resultat del partit d’anada i s’ha classificat per a la gran final de la Copa del Rei. Els de Carmona seran a Toledo després de vèncer de nou l’Azkar Lugo en un partit sense estridències però molt seriós.

La fitxa del partit
FC BARCELONA ALUSPORT, 6
AZKAR LUGO, 1

FC Barcelona Alusport (2+4):
Paco Sedano (1), Chico, Javi Rodríguez, Saad (1), Wilde –cinc inicial-, Jordi Torras, Ari Santos (2), Carlos (1), Igor, Sepe, Eric Martel i Cristian (ps).

Azkar Lugo (0+1): Óscar, Adri, Rafa López, Matamoros (1), Miguel –cinc inicial-, Guerra, Hugo, Genaro, Iago Míguez, Antonio i Mendiola (ps).

Gols: 1-0, Paco Sedano (14’); 2-0, Carlos (18’); 3-0, Saad (24’); 4-0, Hugo, en pròpia porta (27’); 5-0, Ari Santos (32’); 5-1, Matamoros (34’); 6-1, Ari Santos (34’);

Àrbitres: Alonso Montesinos i Rubio Fajardo. Groga als visitants Óscar i Matamoros.

Pavelló: Palau Blaugrana.

L’equip blaugrana no s’ha deixat endur per la desídia després d’haver pràcticament sentenciat l’eliminatòria al partit d’anada. Tot el contrari, ha fet un partit seriós. Marc Carmona el primer a donar exemple, ja que ha tret un cinc inicial de gala, amb Chico, Javi Rodríguez, Wilde i Saad, amb un Paco Sedano que tornava a la titularitat i que ha respost als intents inicials dels gallecs.

L’equip ha sortit amb ganes de fer-ho bé, de donar un bon espectacle als aficionats que han vingut al Palau, i també Azkar ha proposat un partit valent, res a veure amb la seva visita en Lliga, quan va dedicar-se bàsicament a defensar, a resar i a buscar les contres. Cert que li va sortir bé aleshores, però més agradable per a l’espectador ha estat el partit d’aquest dimecres.

Passaven els minuts sense gols, amb oportunitats repartides, fins que de les botes de Javi Rodríguez han sortit dues enormes ocasions. Una al segon pal després d’una assistència d’Igor que el capità ha rematat massa alt i una contra de tres contra el porter que Javi ha cedit a Wilde i aquest ha xutat al cos del porter Óscar.

Retorn d’Ari Santos i gol de... Paco Sedano!

2011-03-30_FCB_ALUSPORT_-_AZKAR_LUGO_FS_005.JPGSense patir mai per la classificació, Marc Carmona ha aprofitat per repartir minuts i recuperar efectius. El jove Sepe, per exemple, ha disposat d’un bon grapat de minuts al primer temps. A set minuts per al descans, el tècnic ha donat entrada també a Ari Santos, que tornava als terrenys de joc després de gairebé sis mesos d’absència. I mentre totes les mirades estaven enfocades en el brasiler, Paco Sedano ha fet el gol de la jornada. El madrileny ha vist el porter Óscar avançat i amb una dreta meravellosa ha fet l’1-0.

Azkar ja feia estona que sabia que la remuntada era impossible, segurament abans de venir, però el gol l’ha acabat de tocar i Carlos, a un minut del descans, ha aprofitat una gran assistència a l’espai de Sepe per asseure el porter rival i fer el segon.

A la represa, Azkar ha intentat agafar el domini i s’ha acostat amb perill relatiu davant un Barça Alusport conscient que calia reservar forces i que ha perdut una mica de pistonada. Wilde, no obstant, no reserva res. El d’Oros Ceará ha tingut una doble ocasió que no ha trobat gol per ben poc, però una recuperació seva ha acabat amb el 3-0, obra d’un Saad atent per aprofitar el rebuig d’Óscar.

Destacat Èric Martel i premi per a Ari

2011-03-30_FCB_ALUSPORT_-_AZKAR_LUGO_FS_020.JPGUn minut després, el jove Eric Martel ha provocat un penal que Javi Rodríguez ha fallat davant Mendiola, que ha entrat a l’estil Paco Sedano. Però el jove Martel hi ha tornat, i aquest cop la seva jugada ha acabat amb el 4-0. Hugo, en pròpia porta, ha desviat la centrada de la perla del planter, que ha generat molt bones accions, xut al pal inclòs als últims instants.

El Barça Alusport ha controlat perfectament davant un equip, el de Bruno García, absolutament entregat. Javi Rodríguez ha fregat el cinquè amb una vaselina al pal però no era el dia del capità cara a porta. Sí era el dia d’Ari Santos, que ha celebrat la seva tornada amb dos gols de doble penal. El tercer li ha aturat Mendiola. Matamoros, per la seva banda, ha fet el gol de l’honor gallec. Sense més sobresalts, en tot cas, l’equip barcelonista ha acabat de segellar el bitllet a Toledo, la segona ciutat que pot veure aixecar un títol de color blaugrana.