El Barça Alusport torna a ser líder (4-4)

27.03.2011 21:19

Llorenç Tarrés

Tot i empatar a la pista de Reale Cartagena, els de Carmona recuperen la primera plaça dues setmanes després d’haver-la cedit a El Pozo. Els blaugranes han remuntat un 3-1 però han encaixat l’empat a 11 segons del final.

La fitxa del partit
REALE CARTAGENA, 4
FC BARCELONA ALUSPORT, 4

Reale Cartagena (1+3):
Fabio, Fabián, Messias, Yoni (1), Beto (2) –cinc inicial-, Bebe, Cobeta, Pizarro, Carrasco (1).

FC Barcelona Alusport (1+3): Cristian, Chico, Igor, Saad, Wilde (2) –cinc inicial-, Carlos, Jordi Torras (1), Javi Rodríguez, Fernandão, Sepe i Paco Sedano.

Gols: 1-0, Beto (2’); 1-1, Wilde (9’); 2-1, Yoni (29’); 3-1, Carrasco (29’); 3-2, Jordi Torras (32’); 3-3, Saad (37’); 3-4, Wilde (40’); 4-4, Beto (40’).

Àrbitres: Cordero Gallardo i Linares López. Grogues als locals Fabián, Cobeta, Beto i Pizarro i als blaugranes Cristian, Chico i Igor.
Al pavelló Wsell de Guimbarda s’ha viscut una trepidant primera meitat amb moltes ocasions a banda i banda. Joc alegre, descarat i dos equips a la recerca dels punts que tant necessiten per als seus respectius objectius. Al descans, el resultat era d’empat a un. A la represa, Cartagena semblava sentenciar amb dos gols en un minut, però els blaugranes han mantingut la fe fins al final i han capgirat el resultat a l’últim instant. No obstant, una jugada de mala sort de Cristian ha acabat amb el gol de Beto. A onze segons s’han escapat dos punts.

Gol matiner de Reale

Han estat els murcians els que han colpejat primer. I és que el partit ha començat de la pitjor manera possible, amb un gol en contra de Beto al segon minut de joc que trastocava els plans inicials i que alimentava les esperances dels jugadors i aficionats de la caldera de Cartagena. Els de Carmona, tot sigui dit, han disposat d’ocasions ben clares. Ho provava i insistia el conjunt culer, que no obstant tenia molts més problemes al darrere del que és habitual. Costava frenar l’atac del Cartagena, que ben a prop ha estat de marcar el segon. El xut de Beto, aquest cop, sortosament ha anat al pal quan ja es cantava el gol.

reale_-_fcb2.jpgPerò quan pitjor pintaven les coses, quan més el necessitava l’equip, Wilde ha tret a passejar el seu olfacte golejador, ha caçat una pilota i de puntera l’ha clavat al fons de la xarxa. El porter Fabio s’ha convertit aleshores en el protagonista a mesura que els blaugranes es feien amb el domini de manera descarada i descarnada. Igor, Javi Rodríguez i Wilde han estat a punt de marcar, encara que no tant com Jordi Torras, que amb una rematada espectacular al pal, ha disposat de la millor ocasió per avançar-se.

Sedano i Cristian

El partit ha pujat d’intensitat, conscients els locals que necessitaven canviar el ritme. Luis Fonseca i els seus homes han encès el partit i això ha perjudicat els interessos d’un Barça Alusport que ha tornat a perdre el domini i que, a més, ha hagut de patir el handicap de les faltes.

Precisament una acció xiulada a Igor sobre Cobeta ha significat un llançament directe, escassament a sis metres de la porteria. Gairebé un penal. I Carmona, com ja ha fet altres vegades, ha donat entrada a Paco Sedano per confondre el llançador. El madrileny, com ja va fer a la Copa d’Espanya de Segòvia, ha estat revulsiu i ha tret una mà miraculosa. Encara abans del descans, Cristian ha aturat un doble penal i Reale Cartagena ha perdonat dues ocasions claríssimes de Bebe. El Barça Alusport ha celebrat l’arribada del descans.

Minut fatídic

reale_-_fcb3.jpgA la represa, l’equip blaugrana ha continuat buscant una victòria d’or però el partit ha perdut bellesa per als espectadors. Tots dos equips vigilaven les esquenes, esperant un error del rival per fer mal. I l’error l’ha comès el Barça Alusport. Carrasco ha liderat una contra rapidíssima i Yoni ha fet el 2-1. Encara no s’havien refet els blaugranes que un servei llarg de Fabio l’ha caçat de volea Carrasco, superant Carlos i sorprenent Cristian. 3-1. Eufòria al bàndol local, decepció al costat barcelonista.

Cartagena tenia on el partit on volia. Més encara: on somniava. Però una acció d’estratègia l’ha culminat Torras fent el 3-2. Uns instants després, Fabio ha intervingut decisivament amb dues aturades sensacionals a xut de Saad i el mateix Torras. A quatre minuts per al final, Carmona ha utilitzat el porter jugador. Ha pogut sentenciar Cartagena de camp a camp, però no ho ha fet i la insistència blaugrana ha tingut premi. Saad ha culminat al segon pal una jugada d’Igor i ha fet l’empat.

Tots dos equips han mantingut l’atac de 5, i aquest cop l’error l’ha comès l’equip murcià. Wilde ho ha aprofitat per combinar amb Torras i fer el 3-4 que semblava donar els punts. Fins que una bola alta s’ha escapat de les mans de Cristian i Beto, oportú, ha tancat un partit de bojos.