La víctima preferida d’Igor

20.03.2011 11:08

Llorenç Tarrés

Si un equip li va especialment bé al brasiler és l'Inter Movistar. Dissabte, el de Fortaleza va marcar un gol, el número 100 de l’equip a la Lliga, i va tenir molt protagonisme, com ja havia passat al duel d’anada o els dos últims anys al Palau.

Igor celebra amb Fernandão el quart gol contra Inter. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.

Una punxada al bessó
Igor va acabar el partit contra l'Inter visiblement coix a causa d’una punxada al bessó. Aquest diumenge se li faran proves per saber la seva disponibilitat de cara al duel de dimarts contra l'Azkar Lugo.
Igor va obrir el marcador amb un gol d’autèntic golejador, d’aquells que no perdonen de cara a porteria, després d’una bona assistència de Wilde. La diana era la número 100 del Barça Alusport a la Lliga, dotze de les quals porten la signatura del brasiler.

Igor va tenir força protagonisme en el partit, generant sempre perill en l’u contra u i completant el seu bon partit amb la jugada del quart gol. Després de robar una pilota al mig del camp, va regalar el gol fet al seu company Fernandão.

“Ens feia falta un bon partit com aquest, després d’una derrota i un empat. L’equip tenia confiança de poder fer un bon partit i hem aconseguit un bon resultat”, va explicar Igor a la finalització del matx.

Pòquer de gols ara fa un any

2009-09-18_FCB_FUTBOL_SALA_-_INTER_MOVISTAR_023.JPGEl bon partit d’Igor contra l'Inter no és casualitat, o no sembla que ho sigui. Ja en el partit d’anada, el brasiler va fer el gol de la victòria (1-2), aprofitant un llançament de falta que va definir al segon pal. I no només això. La temporada passada, al Palau, l'Inter va esgarrapar un empat que no va ser una victòria gràcies als quatre gols marcats per l’aler brasiler, que va fer una autèntica exhibició en el, possiblement, millor partit que ha disputat com a blaugrana (4-4). I fa dues temporades, també a la pista blaugrana, un gol seu als últims instants va significar l’empat definitiu (5-5).

“No sé què em passa contra l'Inter, però sí que és veritat que contra ells em surten les jugades i marco molts gols. Tant de bo sempre fos així, no?”, feia broma Igor, que reconeix que una bona actuació contra un dels 'grans' té valor doble: “Jugar bé contra aquests equips dóna més confiança, però, en aquest cas, tot l’equip ha estat molt bé i esperem poder seguir així per als propers partits”.

A Lugo, a buscar un bon resultat

Un d’aquests propers partits serà l’anada de l’eliminatòria de la Copa del Rei contra l'Azkar Lugo. “Cada partit és a partir d’ara una final. Hem de descansar i fer un bon partit a Lugo per poder portar cap a casa un bon resultat i poder jugar aquí més tranquils”, ha assenyalat Igor.