Un líder sòlid (3-5)

19.02.2011 19:09

Llorenç Tarrés

El Barça Alusport ha reforçat el seu liderat després de guanyar a Castelló el Playas per 3 a 5. Els golejadors barcelonistes de la tarda han estat Fernandão i Torras, que han marcat dues vegades, i Wilde.

La fitxa del partit
PLAYAS CASTELLÓ, 3
FC BARCELONA ALUSPORT, 5

Playas Castelló (1+2):
Iñaki, Kiko, Isco, Manolín, Rubén (2) –cinc inicial–, Javi Matía, José Revert, Gordillo, Carlos (1), Ferreira, Sánchez.

FC Barcelona Alusport (2+3): Cristian, Jordi Torras (2), Javi Rodríguez, Saad, Wilde (1) –cinc inicial–, Fernandão (2), Chico, Lin, Igor.

Gols: 0-1, Fernandão, min 5; 1-1, Rubén, min 10; 1-2, Wilde, min 11, 1-3, Jordi Torras, min 21; 1-4, Fernandão, min 22; 1-5, Jordi Torras, min 32; 2-5, Carlos min 32 i 3-5, Rubén, min 37.

Àrbitres: Del Pozo García i López Jiménez. Grogues al local Javi Matía i al blaugrana Chico.

Pavelló: Ciutat de Castelló.

Els de Marc Carmona segueixen sumant punts i encadenant victòries. Aquesta tarda han superat el Playas del Castelló en un partit en què han arribat a manar 1 a 5 quan restaven vuit minuts per al final. La bona línia de les últimes setmanes es manté i avui, davant un rival necessitat de punts, han treballat de valent per aconseguir tres punts importants.

El Barça Alusport ha anat gairebé sempre per davant en el marcador. Els blaugranes s’han avançat amb un gol de Fernandão (min 5), i, cinc minuts més tard, Rubén ha empatat. Un minut més tard, però, era Wilde qui no faltava a la seva cita amb el gol i feia l’1-2 amb el qual tots dos equips han marxat al descans.

Bones ocasions

Han estat 20 minuts d’excel·lent joc blaugrana, ferms en defensa i atacant amb molta coherència. Només ha faltat la definició, l’únic punt negre d’aquest primer temps. El porter Iñaki i quatre llançaments a la fusta han evitat que el Barça Alusport trenqués definitivament el partit.

Curiosament, en l’arrencada de la segona part, els visitants han tingut l’encert que fins aleshores no havien tingut. L’equip ha començat molt efectiu i Jordi Torras i Fernandão, en un parell de minuts, han posat un concloent 1 a 4 en el marcador.

playas_-_fcb3.jpgPassaven els minuts i els jugadors de Fran Torres no trobaven la manera de desmuntar l’entramat defensiu blaugrana, amb un Cristian, com sempre, molt atent sota els pals. Això ha fet que el tècnic local decidís canviar el guió del partit i fes entrar el porter jugador.

I això ha generat a la força un canvi de panorama: amb el Barça Alusport endarrerint línies davant la superioritat numèrica dels castellonencs, i els locals tocant i tocant esperant trobar un forat per reduir diferències. L’equip de Carmona, en la línia dels últims partits, ha defensat bé i Jordi Torras fins i tot ha aconseguit el cinquè gol, culminant així el seu doblet particular. Però Carlos, primer, i Rubén, més tard, han retallat distàncies per al conjunt castellonenc, que mai no ha abaixat els braços.