La final, contra el vigent campió

Futbol sala

05.02.2011 22:13

Llorenç Tarrés (enviat especial)

El Pozo Murcia serà el rival del Barça Alusport a la final de demà de la Copa d’Espanya. Els murcians, vigents campions del torneig, s’han desfet de Lobelle Santiago a la segona semifinal (3-2).

Per ser el millor s’ha de guanyar els millors i aquest serà el repte del conjunt blaugrana, que si vol aixecar el trofeu de campió haurà de desfer-se d’El Pozo a la gran final. Un repte atractiu per intentar culminar el millor cap de setmana de la història.

LT4Y4865.JPGEl conjunt murcià s’ha classificat després de guanyar un Lobelle al qual, potser pel l’esforç del seu partit de quarts contra Inter Movistar, li ha costat molt entrar al partit. Els de Duda han controlat perfectament el primer temps, amb dos gols obra de Vinicius i Kike, dos jugadors capaços de portar el partit on volen. Amb 0-2 s’ha arribat al descans.

Emoció fins al final

A la segona meitat, Lobelle ha millorat, amb Alemão, Charlie i Aicardo entrant més en joc. Precisament l’internacional espanyol ha reduït diferències amb una canonada des de dins l’àrea que ha superat el porter Raúl.

El Pozo ha tornat a ampliar la diferència, amb un gol de Barroso, però els gallecs no han deixat d’intentar-ho i Pola ha signat el 3-2. Els últims minuts, per seguir la tònica de tota la Copa, han estat molt intensos. Lobelle ha tret a escena el porter-jugador però els murcians han sobreviscut gràcies a les aturades del porter Raúl i demà seran l’últim obstacle d’un Barça Alusport que pot fer història.
Precedent recent i favorable
El Barça Alusport ja sap el que es guanyar El Pozo aquesta temporada. Va ser en partit de Lliga al Palau, quan el conjunt de Marc Carmona va golejar el de Duda per 6-1 . Va ser el 23 de gener en la 18a jornada de Lliga.