A semis contra tot un poble

03.02.2011 22:55

Llorenç Tarrés (enviat especial)

El Barça Alusport s’enfrontarà al Caja Segovia en les semifinals de la Copa d’Espanya. Els amfitrions s’han desfet del Benicarló en un partit agònic i marcat pel sensacional ambient al Municipal Pedro Delgado.

Ha estat un excel·lent partit de futbol sala que s’ha decidit a la pròrroga, amb tots els ingredients d’un torneig diferent, especial, d’aquells que atrapen els fidels seguidors d’aquest esport i els que aviat ho seran.

Un golàs de l’argentí Mati quan quedaven 17 segons per al final del temps de descompte ha donat la classificació al conjunt amfitrió davant la bogeria col·lectiva. Un desenllaç tan agònic com ho havia estat el final dels 40 minuts, quan, a l’últim sospir, Chaguinha ha forçat la pròrroga.

Sergio Lozano, jugador cedit pel FC Barcelona al Caja Segovia, ha brillat amb un gol (el 2-1) i una gran assistència (el 3-1) en un Caja Segovia que ha manat durant molts minuts, però que ha vist com els ‘cadufers’ aigualien momentàniament la festa.

Geison, dues vegades, Borja, Lozano i Mati han marcat els gols locals, mentre que Vadillo, Xapa, Lolo i Chaguinha han fet els gols d’un Benicarló que ha estat a punt de donar la sorpresa. Al final, serà el conjunt de Jesús Velasco el que se les haurà amb el Barça Alusport per un lloc a la final.

Els blaugranes, a la graderia
El Barça Alusport ha seguit les evolucions del pròxim rival a la Copa des de la graderia del Pedro Delgado. Tot l'equip hi ha estat veient el partit entre el Benicarló i el Caja Segovia durant la primera part. En el segon temps, els jugadors han marxat a l'hotel de concentració, però l'entrenador, Marc Carmona, i el segon tècnic, Albert Canillas, s'han quedat fins al final.