Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Chico i Wilde estaran a punt


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

31.01.2011 20:40

Chico i Wilde estaran a punt

www.fcbarcelona.cat


El primer equip de futbol sala ha tornat aquest dilluns als entrenaments amb les novetats dels dos jugadors brasilers, que han superat les seves respectives molèsties i arribaran sense problemes a la cita de Segòvia.


Chico té molèsties al lligament lateral intern del genoll. Dissabte a la pista de Talavera va jugar amb un embenat protector a l’articulació, però el brasiler no tindrà problemes per afrontar al 100 per cent la Copa i avui ja ha treballat amb la resta de companys.

Tampoc preocupa el cas de Wilde. El pivot ha tingut una evolució molt bona de les lesió fibril•lar al gluti de la cama esquerra, lesió que es va produir amb la selecció brasilera i que se li va agreujar contra El Pozo al Palau.

Tot i que a priori estava previst que no jugaria per precaució, el golejador d’Oros Ceará ja va poder participar uns minuts en la victòria blaugrana a Talavera i avui ha pres part en la sessió d’entrenament que l’equip ha realitzat al Palau Blaugrana.
Chico, amb l'embenat. Foto: LNFS.
Chico, amb l'embenat. Foto: LNFS.
Igor, amb una sobrecàrrega
La lesió d’Igor, que contra Talavera va rebre un fort cop als bessons i al cap d’uns minuts va haver de deixar el partit, finalment és més lleu del que es temia. Al brasiler se li han realitzat unes proves mèdiques aquest dilluns que han descartat una ruptura. Igor té només una sobrecàrrega i la seva evolució marcarà la seva tornada al treball en grup.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana