A Segòvia, amb les millors sensacions (2-6)

29.01.2011 19:47

Llorenç Tarrés

El Barça Alusport arribarà líder a la Copa d’Espanya després de derrotar a domicili l’OID Talavera. Un partit molt seriós dels blaugranes, que ja l'havien resolt al descans. Javi Rodríguez ha signat un hat-trick.

En un escenari de gran història en el món del futbol sala com és el pavelló Primero de Mayo de Talavera, ple a vessar, el Barça Alusport ha demostrat el perquè del seu liderat. No és primer per casualitat. L’equip de Marc Carmona, que al descans ja havia resolt el partit amb dos gols de Javi Rodríguez i un d’Igor, ja pot pensar en la Copa. Ha fet els deures previs, sumant la quarta victòria seguida a la Lliga, la quarta en quatre partits de la segona volta. Ara, toca el gran assalt.

L’OID Talavera és un equip farcit d’experiència amb jugadors el nom dels quals mereixen el màxim respecte. L’escenari, el Primero de Mayo, una pista mítica en què només s’admeten els bons jugadors. I amb aquests ingredients, s’havia de veure un bon Barça Alusport. Un equip sobre el qual penja l’etiqueta de gran aspirant i que, partit rere partit, ha de demostrar la seva condició.

El capità agafa les regnes

DSC07731.jpgQui millor conviu amb la pressió és Javi Rodríguez, tot un guanyador, que no descansarà fins que aquest Barça hagi tastat l’èxit. I avui ho ha tornat a demostrar, liderant els companys, afamat com el primer dia. Seva ha estat la culpa de la placidesa amb què ha jugat el Barça Alusport. L’equip de Marc Carmona s’ha avançat en el primer minut de joc amb un gol del capità i ha desactivat les opcions d’un rival que no volia donar el braç a tòrcer.

El Barça Alusport dominava, com se li pressuposava abans de començar, i esperava el rival, que buscava qualsevol ocasió per inquietar Cristian. En tot cas, qui ha marcat ha estat novament Javi Rodríguez. El de Santa Coloma avui ha marcat territori. I, encara abans del descans, Igor pràcticament sentenciava fent el tercer gol.

Sempre per davant

DSC07719.jpgA la represa, els blaugranes han encaixat ràpidament l’1-3, obra de Kel, però Javi Rodríguez ha tornat a aparèixer i ha aconseguit el quart gol, desactivant l'ambient i signant així el seu primer hat-trick de la temporada. El Talavera, tot sigui dit, ho ha intentat fins al final.

Tot i això, el conjunt manxec ha estat capaç de posar emoció, amb el porter jugador, amb un gol de Juan Puertas, un dels millors jugadors que actualment té el tècnic Carlos Sánchez, però el Barça Alusport ha fet gala d’un bon treball defensiu en inferioritat i ho ha resolt amb dues dianes de Lin i Jordi Torras.

El català, acostumat a obrir el marcador, avui l’ha tancat amb el sisè gol d’un conjunt blaugrana que dimecres farà les maletes amb les màximes aspiracions.

La fitxa del partit
OID TALAVERA, 2
FC BARCELONA ALUSPORT, 6

OID Talavera (0+2):
Jesús, Chispa, Justo Cáceres, Juan Puerta (1), Kel (1) –cinc inicial–, Joan, De la Cuerda, Nando, Corvo, Riquer.

FC Barcelona Alusport (3+3): Cristian, Carlos, Jordi Torras (1), Lin (1), Igor (1) –cinc inicial–, Chico, Saad, Javi Rodríguez (3), Fernandão, Wilde i Sepe.

Gols: 0-1, Javi Rodríguez, min 1; Javi Rodríguez, min 12; 0-3, Igor, min 18; 1-3, Kel, min 21; 1-4, Javi Rodríguez, min 29; 2-4, Juan Puertas, min 38; 2-5, Lin, min 39 i 2-6, Jordi Torras, min 39.

Àrbitres: García Morón i Ponce Medero. Grogues als locals Riquer i Chispa, i al visitant Javi Rodríguez.

Pavelló: Primero de Mayo, de Talavera de la Reina.