FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

31.12.2009 12:10

Els millors moments del 2009

L’equip de futbol sala acomiada l’any 2009 recordant els millors moments d’aquests dotze mesos. La semifinal de Copa contra ElPozo, el 4 a 1 al Palau i l’inici d’aquesta temporada protagonitzen les enquestes.


Aquest ha estat un bon any per al futbol sala. Van arribar a les semifinals de la Copa, han guanyat la segona Copa Catalunya consecutiva, i han protagonitzat un gran inici de temporada en què han lluitat amb els dos grans per les primeres posicions. Hi ha hagut, però, altres moments menys gloriosos, com l’eliminació als quarts de final de la Lliga passada o aquest últim tram del campionat. En qualsevol cas, ara que diuen adéu a aquest any 2009, és l’hora de recordar els bons moments.

Els partits contra ElPozo

2009-10-23_FCB_-_EL_POZO_MURCIA_006.JPGLa plantilla coincideix a destacar els dos partits contra ElPozo com dos dels grans moments de la temporada. Primer, les semifinals de Copa contra els murcians, quan tot i que van perdre van fer un gran partit: “Destacaria les semifinals de Copa. Vam fer un partit extraordinari, forçant la pròrroga, i vam ser a tocar de la final”, recorda Marc Carmona.

L’altre partidàs contra el vigent campió de Lliga va ser molt més favorable al Barça. Va ser la victòria per 4 gols a 1 al Palau Blaugrana: “Vam guanyar amb molta superioritat, una cosa que no havia vist mai en els cinc anys que fa que sóc al club”, destaca Chico.

Un gran inici de temporada

2009-10-03_PARTIDO_05.JPGAquesta victòria amb ElPozo va ser una més de les que ha aconseguit l’equip blaugrana en aquest inici de temporada. Aquesta època també és un dels moments més recordats per la plantilla: “A les sis primeres jornades vam jugar a un nivell molt alt i vam demostrar que podem estar entre els grans d’aquesta Lliga”, apunta el tanca brasiler.

El seu compatriota PC també recorda especialment l’inici de temporada: “En l’arrencada de la Lliga hem estat a un nivell espectacular i hem guanyat partits contra rivals d’un nivell altíssim”.

La segona Copa Catalunya

2009-09-05_FCB_-_MARFIL_SANTA_COLOMA_012.JPGEl mateix PC no s’oblida d’un altre dels moments importants d’aquesta temporada: la consecució de la segona Copa Catalunya consecutiva. “Vam guanyar la Copa, i ja és la segona per al club, i allò ens va motivar molt.”

L’ambient al Palau, cada dia millor

El vestuari barcelonista tampoc oblida el jugador número sis: l’afició. El suport de l’afició en els partits al Palau ha anat creixent jornada rere jornada i això és d’agrair: “D’aquest any 2009 jo em quedaria amb la gent que ha vingut al Palau, que cada vegada són més i ens ajuden molt”, agraeix Paco Sedano.
PC recorda especialment el títol de la Copa Catalunya
PC recorda especialment el títol de la Copa Catalunya
Dos dies de descans
Després de l’entrenament que ha fet l’equip aquest últim dia de l’any, disposaran de dos dies de descans. Fins al diumenge 3 de gener no tornaran a la feina. Serà en una sessió programada a les 19 hores al Palau Blaugrana.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana