FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

29.12.2009 17:09

Fernando, Jordi Sánchez i PC, les estrelles del clínic

www.fcbarcelona.cat


Per ser un bon jugador de futbol sala, res millor que emmirallar-se en els professionals. Fernandao, Jordi Sánchez i PC han estat uns tutors magistrals per a les promeses d’aquest esport.


Les primeres sorpreses han trigat en arribar poc més de 24 hores des de l’inici del primer clínic de tecnificació de futbol sala. I és que tres de les estrelles blaugranes s’han apropat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per compartir l’experiència que els acredita com a grans jugadors de la Lliga. Fernandao, Jordi Sánchez i PC han estat els grans convidats de la jornada.  

2009-12-29_CAMPUS_FUTBOL_SALA_006.jpgMolt il•lusionats, els alumnes han treballat de valent i han aprofitat el mati amb el seus ídols per preguntar dubtes i curiositats. I firmar autògrafs.

Per a Fernandao (que va deixar la concentració de la selecció espanyola per unes molèsties físiques) “el futbol sala és diferent”. “El futbol és una cosa; el bàsquet, una altra i és totalment diferent. Cada esport té el seu encant i si treballes des de petit pots adquirir habilitats, controlar la velocitat del joc...”, explica el pivot blaugrana.

Fernandao veu en els joves molta qualitat: “De seguir entrenant i treballant diàriament, crec que en poc temps ens poden acabar retirant.”

Molt ficats en els entrenaments

2009-12-29_CAMPUS_FUTBOL_SALA_007.jpgL’alumna Núria Cervera ha exposat la feina diària de tots els nois i noies entre 7 i 14 anys que hi participen: “Quan arribem primer entrenem amb els companys, després juguem partits i per acabar anem al camp de futbol 7 i juguem més partits amb tots els alumnes.”

Com ella, la resta dels participants al clínic l’estan aprofitant al màxim. Fins al dia 31 de desembre continuaran les classes màsters amb els aspirants de futbol sala. Si algú es queda amb més ganes, a l’estiu es repetirà.

Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Amb la Supercopa de reüll
Tot i el dia diferent tant per a alumnes com per a jugadors, la realitat és una altre. La semifinal de la Supercopa contra ElPozo és el dia 7 de gener i està molt present en el cap dels jugadors blaugrana. “És un partit difícil, sabem que ElPozo té un bon bloc des de fa més anys, però nosaltres tenim molta il•lusió, molta confiança, però també hem de saber que hem de defensar bé i en atac aprofitar les ocasions”, explica Jordi Sánchez.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana