FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

28.12.2009 12:09

Arrenca el clínic de Nadal de futbol sala

www.fcbarcelona.cat


El futbol sala blaugrana no para de créixer. Després de la consolidació del primer equip, la secció creix amb nous projectes i ara arriba el primer clínic de tecnificació que es farà des d’avui i fins dijous a la Ciutat Esportiva.


I és que cada cop més el nivell del futbol sala augmenta dia a dia i la formació és un aspecte cabdal per als joves jugadors de futbol sala. Per aquest motiu, la secció està portant a terme el primer clínic de tecnificació d’aquest esport que organitza el club.

Extens pla d’activitats

La Ciutat Esportiva Joan Gamper acollirà fins dijous la primera edició d’aquest clínic de tecnificació de futbol sala. De les 9 del matí a les 2 de la tarda, més de quaranta nois i noies inscrits gaudiran de diverses activitats sota la direcció dels entrenadors de la secció de futbol sala del FC Barcelona.

2009-11-09_VISITA_FCB_FUTBOL_SALA_COLEGIO_JESUS_MARIA_001.JPGDurant les dues primeres hores del matí, el treball de tècnica individual i les situacions de superioritat marquen la pauta del treball. A les 11 hores, i després de dues hores d’intents treball, arriba l’hora de l’esmorzar.

Un cop recuperades les forces els noies i noies, nascuts entre els anys 1995 i l’any 2000, tornen a la feina per fer diversos jocs en grups reduïts i finalitzar el matí amb situacions de partit.

Objectiu: transmetre valors

SEC-1er_CLINIC_TECNIFICACIx_FUTBOL_SALA-A4.jpgEl director tècnic d’aquest clínic de tecnificació i segon entrenador del primer equip de futbol sala, Santi Gea, explica que “l’objectiu d’aquest clínic és doble. En primer lloc, millorar la tècnica individual i els conceptes tàctics dels nois i noies que participen en el clínic. En segon lloc, el nostre objectiu és transmetre als joves esportistes els valors que estem treballant a les categories inferiors del futbol sala blaugrana. Valors com el respecte, l’esforç i la companyonia. Uns valors que volem que estiguin sempre presents en tots els jugadors del club”.
Arrenca el clínic de Nadal de futbol sala
Presència de jugadors del primer equip
Dimarts serà el primer dia amb presència dels jugadors del primer equip. PC, Jordi Sánchez i el jove Juanito seran els tres jugadors que visitaran els participants del clínic i participaran en les diverses activitats que es duran a terme.

Dies després, altres jugadors i membres del cos tècnic del primer equip també s’acostaran a la Ciutat Esportiva per compartir les seves experiències amb aquest joves jugadors de futbol sala.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana