Futbol sala base

23.12.2009 22:00

Bons resultats abans de Nadal

Els equips base del futbol sala ja estan de vacances i amb la consciència ben tranquil·la per la feina ben feta. Quatre victòries i un empat deixen les joves promeses del futbol sala a la zona alta de les seves lligues.

Aquests són els resums dels partits dels equips base del futbol sala:

Sènior B: Un punt per tancar l’any (3-3)

L’equip Sènior B del FC Barcelona ha caigut una posició a la taula de classificació després de l’empat a tres aconseguit a la pista del FS Canet. Els jugadors d’Albert Canals poden estar ben contents per la trajectòria que han portat aquest principi de temporada. Ara passaran aquest Nadal com a segon classificat del grup 6 de la Lliga Nacional A.

Juvenil: Victòria al Palau (12-1)

Partit entre el primer i l’últim classificat, el FC Barcelona i l’Hospitalet. El partit es presentava bé perquè era l’últim abans de l’aturada de Nadal i perquè jugar al Palau Blaugrana sempre motiva els jugadors de la base.

El resultat del partit va ser de 12 a 1, amb un 5 a 0 al descans. El partit va ser molt ràpid i directe per part dels dos equips, cosa que va permetre veure nombroses oportunitats a totes dues porteries. Cal destacar el treball del porter blaugrana, Marc Basquens, que amb diverses intervencions de mèrit va desbaratar gairebé totes les clares oportunitats de què van disposar els jugadors de l’Hospitalet.

En la vessant ofensiva van ser determinants els gols i assistències d’Éric Martel i dels germans Serrano (Roger i Oriol), que van servir per completar un excel•lent partit en atac amb jugades molt elaborades que van fer gaudir els espectadors. Després d’aquesta victòria, el juvenil queda líder en l’onzena jornada amb ple de victòries i a nou punts d’avantatge sobre el segon, el Marfil Santa Coloma. El Barça és l’equip màxim golejador, amb 86 gols, i el menys golejat de la categoria, amb només 16 gols encaixats en 11 partits.

Cadet: Cap d’any líders (1-11)

Tot i que el resultat mostra una victòria contundent del cadet blaugrana, el partit que van disputar a Sant Coloma de Gramenet va ser complicat. Els blaugranes van obrir el marcador amb un gol al primer minut de Guille. Els locals van empatar ràpidament, però l’encert de Guille i Pol va posar per davant els blaugranes, que arribaven al descans amb l’1 a 4 al marcador.

A la segona meitat hi va haver moltes ocasions a totes dues àrees, però els cadets del Barça les van aprofitar millor. Al segon temps van marcar Albert, amb tres dianes, Pol, Víctor, Àlex i Ferran. L’equip cadet del Barça tornarà a competir al mes de gener en un torneig a Lugo. Una bona experiència que els permetrà jugar contra equips de fora de Catalunya.

Infantil: Els únics imbatuts (2-4)

Els blaugranes es van imposar per 2 a 4 a la pista de l’Acció Sant Martí. Aquest va ser un resultat molt important per al seu futur a la Lliga, ja que s’enfrontaven els dos únics equips imbatuts de la categoria. L'equip local es va avançar amb una pilota llarga que Steve refusa malament i sorprèn Rafa mal col•locat.

A la segona part, Paco remata un contraatac iniciat per Nayim que suposa l’empat a 1. Aquest gol va anar acompanyat de dues dianes ràpides dels blaugranes que establien l’1 a 3. L'Acció va retallar distàncies en el marcador en disposar d'un deu metres que no van fallar. Pocs minuts després, el blaugrana Oriol va marcar el quart i últim gol.

Aleví: Victòria contundent per acomiadar l’any (18-1)

Els més petits de la secció van acomiadar l’any amb una contundent victòria per 18 a 1 davant el Babar AE. Els blaugranes, molt superiors en tot moment, es van endur el partit des dels primers minuts gràcies a la forta pressió. El partit no va tenir gaire més història i el tècnic blaugrana va poder donar minuts a tothom i practicar l’estratègia.
Descans fins després de Reis
Tots els equips del futbol sala base descansen aquestes festes. No tornaran a la competició fins després de Reis.