FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

22.12.2009 22:29

Marc Carmona: “Hem de començar de zero”

Cristina Collado


L’aturada de Nadal anirà bé als jugadors de Marc Carmona per reflexionar i analitzar els últims resultats. Segons el tècnic, “hem de fer un ‘reset’ i començar de zero".


Any nou, mentalitat nova. Amb aquesta premissa l’equip de futbol sala se'n va de vacances de Nadal. Cal reflexionar sobre els últims partits i analitzar per què han perdut la bona línia de principi de temporada. Segur que abans d’afrontar la Supercopa, aquesta aturada els anirà bé: “L’únic que podem fer és veure vídeos, i treballar i treballar. Segurament, el millor que hi ha ara és un descans, i que tenim una competició nova a la vista. Hem de fer un 'reset' i tornar a començar de zero”, aconsella el tècnic Marc Carmona. 

Hem de fer l’anàlisi de quines han estat les errades i els encerts en les últimes jornades: “Ens hem d'animar una mica entre tots. Hem de ser conscients que ho hem fet bé durant moltes setmanes i no tan bé altres dies. Ara toca descansar, reflexionar una mica i analitzar els encerts i les errades. I a veure si l'incentiu d'una competició diferent, curta i que disputem per primera vegada en la història ens ajuda a canviar aquesta dinàmica”. 

Badades en defensa

2009-12-22_FCB_-_MRA_NAVARRA_007.jpgUn canvi de dinàmica que passa per recuperar l’efectivitat, però també per no perdre la bona feina en defensa. Marc Carmona analitza d’aquesta manera un partit que a la segona part ha vist un Barça preparat per remuntar el marcador: “Potser no hem estat gaire bé a la primera part. Ens hem desajustat una mica. L'equip ha tirat molt de cor i de coratge, i potser en algun moment ens ha faltat una mica de serenitat i tenir el cap fred. Els dos primers gols encaixats són evitables. Potser ens precipitem una mica en l'entrada però després l'equip surt a totes. La segona part hem atacat prou bé per poder remuntar. Hem empatat a tres i hem tingut ocasions, però no n'hi hagut prou. Estem en una dinàmica en què sembla que el més fàcil de cara a porteria contrària no entra i qualsevol errada que comets al darrere et costa un gol. L'equip genera, crea, però no està encertat. Teníem moltes ganes d'acabar l'any guanyant, amb una dinàmica més positiva. És un cop dur per a tots”.
Marc Carmona: “Hem de començar de zero”
La jugada de l’últim gol
I sobretot és dur per haver perdut el partit en l’últim segon del partit, un fet que ja va passar fa poc a la pista del Marfil Santa Coloma: “Ells han demanat temps mort a 11 segons per al final, és la situació inversa a la que es va produir a Santa Coloma. Tots teníem molt clar que si alguna cosa no podia passar era encaixar un gol. Tinc ganes de veure la jugada una altra vegada, però crec que ens hem tornat a precipitar una mica i hem deixat sol algun jugador”.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana