FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

24.12.2009 14:59

Un Nadal més curt

Cristina Collado


L’equip de futbol sala marxa de vacances de Nadal, però només per pocs dies. El dilluns 28 tornaran a la feina. I és que cal començar a preparar la Supercopa de començament de gener.


Cinc dies de festa. Això és el que té l’equip de futbol sala del Barça. És, però, temps suficient per gaudir amb la família de les festes de Nadal, i fins i tot hi ha temps perquè alguns jugadors estrangers marxin als seus països. Això sí, el dilluns 28 tots han de ser altre cop a Barcelona. “Tenen festa fins al dia 28 perquè els jugadors puguin gaudir amb la família dels dies de Nadal. Després tindrem dues setmanes fins a la Supercopa, quan tornaran els entrenaments”, explica el preparador físic de l’equip, Juanma Ruiz.

Dobles sessions

Dilluns que ve, doncs, l’equip de futbol sala tornarà a l'activitat. El cos tècnic del Barça ha previst quatre dies d’entrenament, de dilluns a dijous, incloent un parell de dies amb dobles sessions d’entrenament. Tot plegat per mantenir un to físic òptim per a la Supercopa. Tot i que ja fa temps que l’equip treballa per aquesta competició: “A nivell físic l'equip està molt bé. Ja feia unes setmanes que preparàvem la Supercopa fent treball físic extra per intentar mantenir el nivell”, detalla Ruiz.

Una dieta equilibrada

Aquestes dates són conegudes pels àpats familiars. Unes trobades familiars on els jugadors han d’evitar els excessos: “Ells saben des de la pretemporada quines són les seves recomanacions pel que fa a l'alimentació i ho tenen molt clar. Tenen marge per poder fer algun petit excés i trobar-se bé després. Però saben que han d’evitar excessos de greix i d'alcohol, que és bàsic per a un jugador”.

Després de l’aturada de Nadal, els tornaran a fer les revisions per “conèixer el percentatge de greix corporal i veure el marge que té cadascú. Els que estiguin una mica més per sobre del seu pes els farem una mica més de seguiment”, confirma el preparador físic.
Un Nadal més curt
Sense els internacionals
Hi haurà, però, tres jugadors de la plantilla que no seguiran la planificació previst per a la resta. Es tracta de Javi Rodríguez, Fernandao i Cristian Domínguez. Tots tres marxaran el diumenge 26 i fins al dimecres 30 concentrats amb la selecció espanyola. Jugaran dos partits amistosos a Eivissa i Manacor.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana