FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

21.12.2009 13:27

L'últim partit de l'any

Cristina Collado


L'equip de futbol sala afronta aquest dimarts l'últim partit de l'any. Tanquen el 2009 amb el primer partit de la segona volta de la Lliga, l'última prova abans del repte de la Supercopa.


Amb la plaça de caps de sèrie per a la Copa ja a la butxaca, els jugadors de Marc Carmona tenen encara un altre repte per assumir abans de tancar el 2009. Es tracta de la primera jornada de la segona volta de la Lliga, que es disputa aquest dimarts a les 18:30 h al Palau. El rival és l’MRA Navarra, un rival de la part baixa de la taula però davant del qual no val cap distracció: "No ens hem de relaxar. Després de tres partits sense guanyar a casa ja teníem una mica de tensió. Però per fi vam treure un resultat a favor, i això ens ha de donar molta motivació per tirar endavant, i sobretot per guanyar els partits de casa", confia Carlos Muñoz.

Guanyar abans de la Supercopa

2009-08-26_STAGE_FUTBOL_SALA_ANDORRA_066.JPGEl partit contra el Xota serà l'últim abans de l'aturada de Nadal i del proper compromís esportiu: la Supercopa d'Espanya del 7 i 8 de gener. És per això que cal sumar els tres punts per arribar-hi amb més confiança: "Crec que el partit de dimarts ens servirà per tenir una mica més d'ànim i confiança per afrontar els partits de la Supercopa", afirma Igor.

Carlos Muñoz coincideix amb el seu company de vestuari: "Aquest partit és abans de l'aturada de Nadal i de la Supercopa, i és molt important guanyar per anar amb molta motivació a aquesta competició i intentar guanyar-la."
L'últim partit de l'any
Gairebé sense descans
Després del partit contra els navarresos, el FC Barcelona descansarà durant els dies de Nadal, però el dilluns 28 tornaran a la feina. La disputa de la Supercopa no permet tenir moltes vacances, ja que cal mantenir la preparació física: "La Supercopa és d'aquí a 20 dies i no podem parar durant 10 dies com poden fer d’altres equips. Hem de passar les vacances com puguem, entre partits, amb tres o quatre dies d'una banda, i tres o quatre de l'altra, però no més ", és conscient el tancament madrileny


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana