FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

19.12.2009 11:01

Satisfacció merescuda

Cristina Collado


El vestuari del FC Barcelona comparteix el mateix sentiment de satisfacció i tranquil·litat després d’haver aconseguit l’última plaça en joc com a cap de sèrie per a la Copa.


Aquestes són les reaccions d’alguns dels protagonistes:

Marc Carmona:

2009-12-18_FCB_-_CAJA_SEGOVIA_021.jpg“Estem contents perquè hem patit molt per arribar fins aquí. No ha estat un partit gaire diferent d'alguns anteriors que havíem perdut. L’equip ha estat molt sòlid i no ha estat condicionat pel marcador. Ha estat una victòria justa davant d’un molt bon Caja Segòvia.”

“És el primer partit que deixem la nostra porteria a zero. L’equip segueix en una molt bona línia defensiva, sòlids i amb confiança. Hem de millorar respecte a la porteria contrària. Avui ha estat suficient amb dos gols.”

PC:

“Ja tocava, perquè estàvem jugant bé però patíem perquè la pilota no entrava. Avui ha estat un partit molt dur i, gràcies a Déu, hem guanyat i hem aconseguit el nostre objectiu, que era ser caps de sèrie.”

“Hauria estat un fracàs no classificar-nos com a caps de sèrie. L’equip és millor, i ara aspirem a més, però últimament no hem estat bé, i hem punxat en partits, a priori, fàcils. Guanyar aquest partit ens ha donat molta confiança.”

“Deixar el Caja Segòvia a zero no és fàcil. És dels equips màxim golejadors.”

Fernandao:

“S’ha de felicitar l’equip. Venim d’unes setmanes molt dolentes on ho hem passat malament. Ara hem de gaudir d’aquest resultat, però només fins diumenge, quan tornarem a entrenar, perquè dimarts tenim un altre partit important, el primer de la segona volta.”

“Nosaltres no lluitarem per ser l’equip més golejador, estem més centrats en la defensa. Avui la defensa ha estat clau. Els gols ja arribaran.”

“Valorar  Ari Santos és molt fàcil. És un jugador increïble que fa un paper que poca gent fa. Ell va de dalt a baix. L’hem trobat a faltar.”

Ari Santos:

2009-12-18_FCB_-_CAJA_SEGOVIA_009.jpg“Ja tenia ganes de tornar. Aquest mes l’he passat malament, per la lesió i perquè veia l’equip jugant bé però sense guanyar. Avui ha estat a l’inrevés.”

“M’he trobat bé. Porto una setmana treballant molt bé i sabia que avui el partit era una final i que havia d’estar al cent per cent.”

“Per a mi, el cinquè millor equip de la Lliga és el Caja Segòvia. Tenen jugadors molt bons que desborden com ara Matías o Lin. Hem treballat molt bé en defensa.”
Satisfacció merescuda
Diumenge, entrenament
L’equip descansarà aquest dissabte, però diumenge tornarà a la feina. S’entrenaran de 12 a 14 h al Palau Blaugrana 2 per preparar el partit que jugaran dimarts a dos quarts de 7 al Palau contra l’MRA Navarra.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana