FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

17.12.2009 10:56

“És un partit a vida o mort”

Cristina Collado


El vestidor del futbol sala sap el què es juga aquest divendres. El primer objectiu de la temporada està en joc, però no serà pas fàcil d’aconseguir: “És un partit a vida o mort”, adverteix Cristian Domínguez.


Palau Blaugrana. Divendres, 21:00 h. Aquesta serà l’hora de la veritat, l’hora en què el Barça començarà la lluita pel primer objectiu de la temporada en joc: una plaça com a caps de sèrie . Els blaugranes s’ho jugaran tot davant d’un rival directe, el Caja Segòvia. La rivalitat serà màxima: “És un partit a vida o mort. Per a nosaltres és una final i hem de sortir mentalitzats amb això. Hem deixat escapar masses oportunitats.”

Depenen d’ells mateixos

2009-09-08_ENTRENAMIENTO_FCB_FUTBOL_SALA_073.JPGI és que el FC Barcelona només ha sumat un punt dels últims nou possibles. Una mala ratxa que els ha obligat a esperar fins a la quinzena jornada per certificar un lloc com a cap de sèrie. Tot i això, el Barça compte amb un factor a favor: depenen d’ells mateixos: “Depenem de nosaltres mateixos i això és molt important. Si guanyem ja seríem quarts i aquest és el nostre objectiu primer.”

El gol tornarà

El principal aspecte de joc que caldria millorar per recuperar la bona línia és el gol. En les últimes tres jornades, només han fet tres gols. I amb tan poca efectivitat, és molt difícil guanyar. El porter barcelonista està convençut que el seu equip recuperarà el gol: “Segur que el gol torna. Això és qüestió de confiança. Potser les primeres vegades que xutem van fora, però quan avanci el partit, segur que fem almenys un parell de gols. Només amb un gol és impossible guanyar, com s’ha vist en els últims partits.”
“És un partit a vida o mort”
L’ambient del Palau
Cristian Domínguez està molt content per l’acollida que té l’equip els divendres a la nit al Palau. És un horari que atrau força gent a les instal•lacions del club, i això ho noten molt els jugadors: “Jugar divendres és molt maco perquè ve molta gent al Palau. Per nosaltres és molt important sentir l’escalfor de l’afició”, afirma Cristian.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana