Futbol sala base

15.12.2009 19:29

Tots sumen

Els cinc equips del futbol sala base han guanyat els seus partits. El Sènior B, Juvenil i Cadet mantenen la seva primera plaça de la lliga.

Aquestes són les cròniques dels partits disputats aquest passat cap de setmana:

Sènior: Líder provisional (6-2)

L’equip filial va guanyar a casa de manera contundent (6-2) el F.S. Vilassar de Mar, un rival directe pel títol. Els primers compassos de partit van ser molt igualats, amb ocasions per a tots dos equips. Van ser els blaugranes els qui van marcar primer després que Guille finalitzés una transició ofensiva posterior a una falta a favor del Vilassar. Poc després, el mateix Guille va fer el segon en una bona jugada col•lectiva. I a quatre minuts pel descans, Héctor va ampliar l’avantatge a tres gols.

La segona part va començar amb els del Maresme jugant d’entrada amb porter-jugador amb el seu porter Esteve, qui, en una indecisió del Barça, va marcar el 3 a 1. Tot i el gol, els blaugranas van controlar la possessió de la pilota, la iniciativa en el joc i les les clares i perilloses transicions en atac. Així, es va arribar al 5-1, amb gols de Roger Bonet i Àlex Verdejo. Fins el final del partit encara hi va haver dos gols més, un per cada equip. És una victòria que col•loca el filial líder provisional a l’espera que el Corbera jugui el seu partit ajornat amb el Canet.

Juvenil: Derbi blaugrana (2-6)

Partit d’alt voltatge a Santa Coloma. No només era el derbi català, sinó que enfrontava el líder, el FC Barcelona, amb el segon classificat, el Marfil Santa Coloma. El partit va començar amb un joc molt obert, amb ocasions per un i altre equip. Marc Tolrà, en una jugada assajada de falta, va fer pujar el 0-1 al marcador. Uns minuts després, en una acció molt ben trenada pels locals, va arribar el gol del Marfil (1-1). I va tornar a ser Marc Tolrà qui va aconseguir l’1 a 2 amb un xut llunyà des de 10 metres que va sorprendre el porter local. I a falta de tres segons per acabar la primera part, de nou Marc Tolrà va finalitzar un contraatac fent l’1-3.

A la represa, un gol de Roger Serrano, a passi de Marc Tolrà, va deixar el Barça amb una bona avantatge (1-4). Tot i això, el Marfil Santa Coloma va seguir lluitant per la victòria i va aconseguir fer el segon, en un ràpid contraatac. Poc temps van tenir per gaudir-ne, perquè Dani Castro va fer de seguida el cinquè pel Barça. Els últims quatre minuts el Marfil va atacar amb porter-jugador. Però poc van poder fer. A l’última jugada del partit una extraordinària combinació entre Dani Castro i Raúl Ceni, amb gol d’aquest últim, va sentenciar amb el 2 a 6 definitiu.

El tècnic Miguel Ángel Palomar destacava després de l’enfrontament l’extraordinari partit de tot l’equip i, especialment, de Marc Tolrà (tres goles i una assistència), així com del porter Óscar Orriols, que amb les seves intervencions de gran mèrit va impedir que el Marfil aconseguís més gols. El juvenil és líder amb una avantatge de vuit punts sobre els seus dos immediats perseguidores (Martorell i Les Corts UBAE).

Cadet: Triomf contra un rival directe (3-10)

Victòria molt important la del passat dissabte contra Les Corts UBAE. Arribaven els dos equips líders a la lliga amb 19 punts. El partit va començar malament per Barça, que en només tres minuts va encaixar l' 1 a 0 en una sortida de pressió molt ben feta pels locals. Mica en mica, els d’Adrià Fabregat van anar imposant el seu joc i ja entrada la primera meitat van capgirar el marcador amb dos gols seguits. Tot i que Les Corts va aconseguir empatar, abans del descans el Barça va sentenciar el matx amb tres gols gairebé consecutius. Amb el 2 a 5 es va arribar al descans. A la segona meitat van seguir dominant el joc i ràpidament van posar més distància en el marcador amb dos gols més. Encara faltarien tres més que van deixar el resultat final en 3 a 10, certificant, així, el primer lloc a la classificació.

L’equip infantil també va sumar tres punts lluny de casa. En el seu cas va ser a la pista del CFS Mausa-Montaca, on els jugadors infantils van superar l’equip local per 3 gols a 5. Ocupen la segona plaça de la taula.

Aleví: També guanyen el derbi (1-4)

Igual que el juvenil, també l’equip aleví del Barça va jugar el derbi. I també es van endur els tres punts a la sempre complicada pista de Santa Coloma. La forta pressió exercida pels alevins del Barça, va fer que l’equip local tingués seriosos problemes per treure la pilota. Després d’uns primers minuts sense gols, va arribar la gran aparició de Pol Niño, amb dos gols i una assistència per a Sergi Serrano. Amb el 0-3 es va arribar al descans.

A la segona part va arribar el gol d’en Jaume Galimany, mitjançant un fort xut llunyà amb l’esquerra. Quan quedava poc més d’un minut pel final, l’equip local va aconseguir el gol de l’honor en una jugada embolicada dins l’àrea blaugrana. El tècnic Carles Martínez mostrava el seu “orgull pels meu jugadors, ja que han mostrat una gran maduresa i unes ganes enormes de lluitar partit a partit amb l’objectiu final de ser campions.”