FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

14.12.2009 16:52

Rodríguez: “Nosaltres tenim més il•lusió”

Cristina Collado


El Barça jugarà contra ElPozo Múrcia les semifinals de la Supercopa. És indubtable que els murcians tenen més experiència en aquest tipus de competicions, però el Barça guanya en il•lusió.


Aquesta serà la primera Supercopa d’Espanya que jugarà l’equip de futbol sala del Barça. És per això que si hi ha una cosa que no li faltarà a l’equip de Marc Carmona és il•lusió. Així ho veu el capità: “Els jugadors d’ElPozo estan acostumats a jugar partits importants, però nosaltres tenim més il•lusió que ells segur perquè és la nostra primera Supercopa i volem fer-ho bé.”

Millor que la temporada passada

LT4Y3059.jpgBarça i ElPozo ja es van veure en una altra semifinal. Va ser a la Copa i aleshores es van imposar els murcians per 2 gols a 1. Fernandao està convençut que el Barça ha millorat molt respecte la temporada anterior i confia en les possibilitats del seu equip: “A mi m’agrada molt que ens hagi tocat ElPozo, perquè sempre m’agrada jugar contra ells. Ja ens vam enfrontar a les semifinals de la Copa l’any passat. Tenim molt bon equip i estem millor que la temporada passada quan ens vam enfrontar a ells. Jo estic molt confiat.”

Javi Rodríguez recorda el precedent més proper amb l’equip que entrena Eduardo Sao ‘Duda: “Podem guanyar ElPozo o l’Inter, i podem guanyar qualsevol, o perdre davant qualsevol, com s’està veient aquests últims dies. L’últim precedent contra ElPozo és molt bo. Vam guanyar 4-1 fent un bon partit.”

Primer, el Caja Segòvia

El vestuari barcelonista ha volgut parlar ben poc de la Supercopa. Fins aleshores encara queden dos partits de lliga, i un d’aquests, de molt important. El pròxim divendres el Barça rep el Caja Segòvia amb una plaça com a cap de sèrie per a la Copa en joc. El vestuari només pensa el això: “Ens donava igual que ens toqués ElPozo o l’Inter. Ara només pensem en el partit contra el Caja Segòvia, i ja tindrem temps de pensar en la Supercopa”, afirma Paco Sedano.
Rodríguez: “Nosaltres tenim més il•lusió”
Jugar després de Reis
La Supercopa es juga els dies 7 i 8 de gener a Vigo. És per això que l’equip haurà de viatjat el mateix dia de Reis. Tot i trobar-se en festes de Nadal, la plantilla no creu que l’aturada els pugui afectar: “Alguna altra temporada ja hem jugat després de festes partits de lliga i hem estat bé. A aquestes alçades del la competició tots els jugadors hem d’estar molt mentalitzats”, afirma Fernandao.

Javi Rodríguez confia a què el Nadal porti bon joc i resultats a l’equip: “Potser ens va bé l’aturada . Amb les festes, esperem que ens arribi la calma i els bons resultats.”


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana