FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

12.12.2009 19:29

Amoïnats per no marcar

www.fcbarcelona.cat


El vestidor del Barça ha sortit decebut del seu del derbi a Santa Coloma on ha perdut per 2 a 1. Malgrat la derrota, Marc Carmona se’n va content amb l’actitud dels seus jugadors.


El vestidor barcelonista estava decebut però convençut de sortir d’aquesta dinàmica negativa després de la derrota a la pista del Marfil Santa Coloma ( 2-1 ).

2009-12-12_MARFIL_SANTA_COLOMA_-_FCB_003.jpgMarc Carmona creu que l’actitud de l’equip ha estat positiva: “No tinc queixa de l’actitud de l’equip, ho ha intentat, estàvem un pèl minvats però l’equip ha estat bé.”

“Crec que el gol de l’empat és evitable, una falta amb una segona acció que hem comentat moltes vegades, i després ens equivoquem en el còrner”, afirma l’entrenador blaugrana, assumint els errors que ha comès l’equip en els darrers instants de partit.

Per a l’entrenador blaugrana el greuge més important és que l’equip continua sense marcar. “Hem baixat el percentatge d’encert de cara a porteria en els últims cinc partits de manera espectacular, els jugadors són els mateixos. A vegades és una qüestió de dinàmiques, què no entra, et precipites una mica. Només podem seguir, seguir i seguir treballant”, raona el tècnic.
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Els jugadors, conscients
PC, l’autor del gol blaugrana a Santa Coloma, lamenta la mala punteria: “Crec que hem estat dominadors del partit, però al final una altra vegada la falta d’encert de cara a porteria, i ho hem pagat a l’últim segon per una jugada una mica tonta. Ara hem d’aixecar el cap, mirar cap a dalt i pensar en el proper partit a casa contra el Caja Segovia.”

Un dels puntals de l’equip, Fernandao, ha tornat tot i continuar amb molèsties. “M’he trobat molt bé, espero poder deixar les lesions enrere i agafar una bona ratxa perquè estic una mica fart de les lesions”, explica el brasiler.Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana