Futbol sala base

01.12.2009 13:18

Golejades a dojo

57 gols han aconseguit els equips base de futbol sala culminant la seva millor jornada des que va iniciar la temporada. Els cinc equips jugaven a casa i els cinc han estat a un altíssim nivell.

Aquestes són les cròniques dels equips base de futbol sala:

Sènior B: Partit fàcil (20-1)

L’equip Sènior B del club va gaudir d’un partit molt fàcil davant d’un rival que, donat diversos problemes interns, està jugant amb l’equip filial. Els d’Albert Canillas van dominar de principi a fi el partit, que a la mitja part ja guanyaven 9-0. A la represa, la dinàmica va continuar sent la mateixa: el Barça dominava i creava ocasions, i l’equip mallorquí es defensava esperant l’errada del rival. Al final, 20-1. Cal destacar l’actuació d’Héctor i Guille que van ser els màxims golejadors ambn 6 i 5 gols, respectivament. En les dues pròximes jornades, l’equip filial juga contra dos rivals directes aspirants al títol de Lliga: l’Hospitalet Bellsport i el FS Vilassar de Mar.

J uvenil: Victòria contra un rival directe (4-2)

El partit d’aquest cap de setmana va enfrontar els dos equips que comandaven la classificació i que es troben en millor forma. Es preveia un bon partit i això es va notar en l’assistència d’espectadores al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El partit va començar de cara per als blaugranes amb dues ocasions molt clares per avançar-se en el marcador i un clar domini en el joc. Tot i això, en una pèrdua de pilota en atac el Martorell va inaugurar el marcador amb un ràpid contraatac. Uns minuts més tard una bona combinació entre Raúl Ceni i Dani Castro va permetre a aquest últim igualar el partit 1-1). Només tres minuts després Marc Tolrà va aconseguir el segon en una jugada d’estratègia que es va colar per tota l’esquadra. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

A la represa, els de Miguel Angel van aconseguir de seguida dos gols, de Marc Tolrà i Éric Martel, que van posar el 4-1 en el marcador. A partir d’aleshores, el joc es va tornar més intermitent donada l’empenta del rival, que va aconseguir apropar-se en el marcador (4-2). Amb el Martorell atacant la porteria amb porter-jugador van passar els últims minuts del partit on el barça es va veure obligat a defensar-se per mantenir el marcador final.

Amb el 4-2 l’equip Juvenil segueix líder a la lliga amb cinc punts de diferència sobre el segon classificat, Les Corts Ubae. El pròxim cap de setmana no hi ha jornada de lliga. El 12 de desembre, jugaran a la pista del Marfil Santa Coloma, un altre partit molt exigent.

Cadet: La concentració, clau (10-0)

Partit mot plàcid el què va disputar el Barça davant el Jesus Maria dissabte passat al Palau Blaugrana. Els d’Adrià Fabregat van sortir molt concentrats i això es va reflectir en la seva efectivitat que va ser força major que en els darrers partits. Al descans, ja guanyaven amb un còmode 7 a 0 (gols de David, Pol 3, Bus i Guille 2). Al segon temps van baixar la intensitat i la finalització es va ressentir en excés, tot i disposar d'ocasions només van marcar 3 gols més obra de Pol, Guille i Àlex G..

En dues setmanes juguen al camp del colíder, l’AE Les Corts, en un matx molt important per veure el nivell actual del cadet del Barça. Per aquella data, l’equip espera recuperar dos lesionats, Ferran i Albert.

Infantil: Tres punts més (11-2)

El Jesus Maria va venir a defensar-se, ben col•locats prop de la seva porteria. Els primers minuts van ser de tempteig, i tot i que el Barça va tenir ocasions molt clares, no entraven, bé per la bona actuació del porter rival, bé perquè acabaven als pals. Oriol va fer el primer gol en una ràpida jugada d’atac, i Paco de seguida va fer el segon, aprofitant un refús dins l'àrea. Als quatre minuts, Gerard va fr el tercer en una ràpida jugada per banda. Amb el 3 a 0 s'arribaria al final de la primera part, amb clara superioritat blaugrana.

A la segona part, Nacho i Oriol van marcar dos gols seguits en només cinc minuts. Tot seguit, en una errada de marcatge de tot l'equip, i després en una errada de Paco, l'equip visitant va marcar els seus dos gols. D'aquí fins el final, Nayim (3), Oussama, Oriol i Gerard van deixar el marcador 11 a 2 final.

Aleví: Recuperen sensacions (12-0)

L’equip aleví va guanyar el Rapid Santa Coloma en una bonica experiència pels més petits, que van sortir amb una gran il•lusió a al pista. Va costar trencar el partit, però una vegada va entrar per primer cop la pilota, el ritme golejador no va parar. La forta pressió exercida pels alevins del Barça va donar els seus fruïts, i el resultat a la mitja part era de 6 a 0. La segona meitat va seguir un guió molt semblant a la primera, el Barça pressionaven i el rival no era capaç de sortir d’aquesta pressió. El parcial de la segona meitat va ser de nou 6 a 0, el que va col•locar el resultat final en un 12 a 0. Els gols van ser obra de Ramesh (2), Toni (2), Jaume (3), Sergi (2), Mario, Moré i Edu

Aquesta victòria era molt necessària, ja que després de la derrota de fa dues setmanes, els estava costant molt trobar el seu joc i anímicament l’equip necessitava aixecar-se.