FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

28.11.2009 22:10

Fernandao: “Eren tres punts clau”

www.fcbarcelona.cat


El pivot brasiler del Barça exposa l’opinió unànime que hi ha dins del vestidor barcelonista. Era important guanyar a Guadalajara per mantenir-se entre els grans.


Aquestes són les reaccions d’alguns dels protagonistes de la victòria contra el Gestesa ( 2-4 ):

Marc Carmona:

2009-08-26_STAGE_FUTBOL_SALA_ANDORRA_090.JPG“Ha estat una bona victòria en una pista molt difícil. Si haguéssim empatat avui hauríem fet un pas enrere.”

“Ha estat dels millors partits que hem atacat, tot i que no s’ha reflectit bé en el marcador. Hem defensat molt bé la seva zona, però en aquesta defensa hi havia dues fases de les quals n’havíem parlat. La primera, sortir bé de la seva primera línia de pressió. I en una següent fase, jugar bé les nostres superioritats, però en aquest aspecte no hem estat fins.”

“Ells han xutat només dues vegades a la primera part, mentre que nosaltres n’hem tingut moltes. Ells es veien forts amb el marcador ajustat de 0 a 1.”

“Després del partit contra el Sala10 Saragossa hem perdut una mica l’eficàcia que teníem al principi. Treballem per recuperar-la.”
Fernandao: “Eren tres punts clau”
Fernandao
“Eren tres punts clau després d’empatar a casa. Contra el Lugo l’empat ens va caure com una derrota.”

“Havíem de guanyar com fos per sumar tres punts i seguir tercers, per poder complir el nostre objectiu de ser-hi entre els quatre classificats.”

“Hem de tornar a agafar l’espurna que tenim fora de casa.”


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana