FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

26.11.2009 11:14

Pròxim objectiu: ser regulars

Cristina Collado


Després de deu jornades de competició, el Barça es manté a la part alta de la taula seguint el rastre d’ElPozo i l’Inter. Ara toca fer un pas més: demostrar que es poden mantenir a dalt.


Només queden cinc jornades per tancar la primera volta de la Lliga i el FC Barcelona està demostrant que, aquest any sí, és el de la consolidació a la Divisió d’Honor. Almenys així ho demostra la seva posició a la taula. Després de deu jornades, el Barça és tercer amb 21 punts, un menys que el vigent campió, ElPozo, i tres menys que el líder, l’Inter Movistar. I això que l’inici de temporada va ser força complicat per al conjunt que entrena Marc Carmona.

Un més entre els grans

2009-11-20_FCB_FUTBOL_SALA_-_AZKAR_LUGO_002.JPGSuperat el tram més complicat del calendari, els blaugranes han perdut punts contra equips a priori assequibles. Aquest és el cas de la derrota contra el Sala 10 Saragossa o l’últim empat davant l’ Azkar Lugo . La raó? Els equips petits es motiven al cent per cent davant del Barça, pel seu nom i perquè ja és un dels grans de la categoria: “Des de fa dos anys els equips que juguen contra nosaltres surten al 200 per cent. Som, juntament amb ElPozo i l’Inter, els equips grans d’aquesta Lliga”, assegura Chico.

Una versió que també sosté el segon entrenador de l’equip, Santiago Gea: “La Lliga està bastant igualada i no pots refiar-te de cap rival. Des de la temporada passada ja ens consideren un dels tres millors equips de la Lliga i per això vénen molt motivats”.

Ser més regulars

Acceptant aquesta premissa, que ja són un dels equips grans de la competició, el Barça ha de demostrar ara que pot respondre com a tal i fer un pas més endavant. I què caracteritza un equip gran? Entre altres coses, la regularitat. I aquesta ha de ser el pròxim objectiu de l’equip. Encara que això només s’aconsegueix amb anys d’experiència. “El més difícil ara és tenir regularitat. Ells –ElPozo i l’Inter– fa més temps que nosaltres que hi són i han demostrat que segueixen a dalt per aquesta regularitat. Hem d’agafar el seu ritme”, demana el tanca brasiler de l’equip.

Els partits duren 40 minuts

2009-11-20_FCB_FUTBOL_SALA_-_AZKAR_LUGO_007.JPGSantiago Gea també demana aquesta regularitat al seu equip, però en cada partit. “Els partits són de 40 minuts, no ens serveix de res jugar bé 20 minuts. Hem de sortir des del primer minut al cent per cent.” Això és precisament el que no va fer l’equip en l’últim enfrontament jugat contra l’Azkar Lugo.

Dissabte, a la pista del Gestesa Guadalajara, el tècnic confia a recuperar els punts perduts la jornada anterior: “Hem d’aprendre dels errors, perquè la Lliga és molt llarga. Ara hem d’anar a Guadalajara a guanyar els tres punts, i la setmana següent fer el mateix. Cal anar partit a partit”.
Pròxim objectiu: ser regulars
La millor Lliga del món
Chico està convençut de la qualitat d’aquesta Lliga. Per això qualsevol equip pot guanyar qualsevol: “És una Lliga molt forta. Per això és la millor Lliga del món. ElPozo, després de perdre contra nosaltres van perdre contra el Xota. Avui en dia, si no estàs bé, qualsevol equip et pot guanyar”, afirma Chico.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana