FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

25.11.2009 12:13

Ari Santos: en la bona línia

Cristina Collado


El tanca brasiler del FC Barcelona evoluciona molt bé de lalesió al bessó intern de la cama esquerra. La primera ecografia ha confirmat que ja no hi té hematoma. Primer pas, superat.


Encara queda lluny el retorn d’ Ari Santos a l’equip, però de moment l’evolució de la lesió va per bon camí. “La primera setmana he tingut bastant dolor, però ara ja estic millor. Hem fet una ecografia que confirma que estic molt millor. Aquesta prova m’ha deixat molt satisfet”, afirma el jugador brasiler. 

En l'aspecte mèdic, el metge de l’equip, Daniel Florit, ha corroborat aquestes bones sensacions: “L’evolució clínica és molt positiva. A l’ecografia que li hem practicat hem vist que l’hematoma que tenia al bessó a causa de la ruptura s’ha reabsorbit completament. És la millor notícia que ens podia donar aquesta ecografia”.

Treball als Serveis Mèdics

2009-11-20_FCB_FUTBOL_SALA_-_AZKAR_LUGO_013.JPGDe moment, però, el jugador brasiler tindrà la cama immobilitzada uns dies més. Aquesta setmana provaran de treure-li progressivament la bota per veure com respon. De moment, durant aquesta setmana i la següent, Santos continuarà fent treball de recuperació als Serveis Mèdics del club.

Hi va dos cops al dia per fer tractament de corrents i crioteràpia per millorar la reabsorció de l’hematoma. A partir d’ara, començarà a fer tractament d’hipertèrmia. Es tracta de l’aplicació d’una calor profunda per estimular la cicatrització de la ferida. Combinarà aquest tractament amb estiraments suaus. La tornada a les pistes del brasiler encara es farà esperar.
Ari Santos: en la bona línia
Un espectador a la Llotja
Divendres passat, Ari Santos va haver de viure el partit des de la Llotja del Palau Blaugrana. Una posició on el tornarem a veure en els pròxims partits a casa.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana