FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

20.11.2009 23:46

Quan la pilota no vol entrar…

Cristina Collado


... la porteria sembla més petita. Aquesta reflexió de Javi Rodríguez serveix per entendre què ha pogut passar davant l’Azkar Lugo. La manca d’encert ha fet perdre dos punts importants.


“És injust que marxem amb només un punt amb totes les ocasions que hem tingut a la segona part. Però així és aquest esport. Quan la pilota no vol entrar sembla que la porteria sigui més petita del normal.” Resignat i molest ha marxat el capità Javi Rodríguez del partit contra els gallecs. Ni tan sols ha volgut recrear-se en el golàs que ha aconseguit, i el què ha valgut l’empat del seu equip (2-2).

I és que la sensació al vestidor ha estat gairebé de derrota tot i aquest empat. La lectura és clara: “Han estat dos punts perduts. Amb totes les oportunitats que hem tingut a la segona part ens mereixíem el tercer gol”, ha afirmat, contundent, Marc Carmona.

20 xuts a porteria a la segona

Estadístiques a la mà, el Barça ha estat molt superior a l’Azkar Lugo: “Hem xutat 20 vegades entre els tres pals només a la segona part”, ha confirmat Marc Carmona. “A la segona part hem fet suficients mèrits per remuntar el partit però ens ha faltat encert. No hem estat clars en el darrer xut.”

Sense oblidar la primera part

Però la culpa de l’empat no l’ha tingut només la manca d’encert en aquest segon temps. El mal inici de partit també requereix una reflexió: “No ens podem oblidar de la primera part. No hem estat bé. Hem tingut dificultat per circular la pilota i per arribar a porteria, i ells ens han marcat de rebot en dues ocasions que han aprofitat molt bé. Hem sortit mentalitzats i il•lusionats per aconseguir la segona plaça que teníem a l’abast, però no ens ha sortir bé. Hem estat poc intensos i agressius. Hem de jugar els 40 minuts com la segona part i així segur que guanyem.”
Quan la pilota no vol entrar…
Sap més greu perdre a casa
“Tots els punts són importants, però a casa sempre sap més greu perdre.. Avui hem tornat a tenir una entrada molt bona de públic, i ens han ajudat en els moments en què els necessitàvem, però no els hem pogut donar la victòria”, ha lamentat el tècnic barcelonista.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana